پارلمان بحرین علیه "تروریسم ایران و حزبالله" اعلام جنگ کرد
پارلمان بحرین در ادامه ادعاهای تکراری خود علیه حزب الله و ایران، اعلام جنگ علیه آنچه را که "تروریسم ایران و حزب الله" توصیف کرد، خواستار شد.
به گزارش « نسیم آنلاین » به نقل از روزنامه الایام بحرین، پارلمان بحرین در جلسه روز گذشته خود، بیانیه صادره از وزارت دفاع این کشور را قرائت کرد و در آن آنچه را که "اقدامات تروریستی" در این کشور خوانده شده است، محکوم کرد.
پارلمان بحرین در تائید بیانیه وزارت دفاع بر حمایت و حفاظت از امنیت این کشور و همچنین کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و مبارزه با تروریسم تاکید کرد.
پارلمان بحرین با بیان اینکه جریان های تروریستی و افراطی در پی منابر دینی رادیکال ایجاد می شود، اعلام کرد که نمایندگان هرگونه اقدامات تروریستی را که امنیت کشور تهدید می کند، به شدت رد می کنند.
پارلمان بحرینی در پایان بار دیگر اتهامات تکراری خود علیه ایران و حزب الله درباره تروریسم را مطرح کردند و علیه آنچه "تروریسم ایران و حزب الله لبنان" خواند، اعلان جنگ کرد.
پادشاه بحرین هفته گذشته در سخنان خود که "محمد بن مبارک آل خلیفه" به نیابت از وی آن را قرائت کرد، مدعی شد: پادشاهی بحرین از اقدامات تروریستی مخرب که از طرفهای خارجه از جمله ایران و حزب الله لبنان مورد حمایت است، رنج میبرد .
این در حالی است که وزارت خارجه آمریکا هفته گذشته در گزارش سالیانه خود، از وضعیت بد حقوق بشر، نبود آزادی بیان و آزادی مطبوعات و بازداشت فعالان مدنی و حقوق بشر انتقاد کرده است.پارلمان بحرین در ادامه ادعاهای تکراری خود علیه حزب الله و ایران، اعلام جنگ علیه آنچه را که "تروریسم ایران و حزب الله" توصیف کرد، خواستار شد.