تشدید درگیری نیروهای ارتش فیلیپین با گروه "ابوسیاف"
با تشدید درگیری بین نیروهای نظامی فیلیپین و گروه تروریستی "ابوسیاف"، ارتش فیلیپین روز شنبه اعلام کرد در درگیری بین تفنگداران دریایی این کشور و نیروهای ابوسیاف در کرانههای 'سولو' ۷ تفنگدار زخمی شدند.
به گزارش « نسیم آنلاین »، این درگیری حدود دو هفته پس از کشته شدن 18 نظامی فیلیپین توسط گروه ابوسیاف اتفاق می افتد که گروه تکفیری داعش مسئولیت آن را پذیرفت.
ارتش فیلیپین روز شنبه اعلام کرد در برخورد یک ساعته روز جمعه پس از عملیات برای جستجو و نجات گروگان های این گروه تروریستی درگیری بین تفنگداران دریایی فیلیپین و اعضای گروه ابوسیاف در سواحل 'سولو' روی داد که در نتیجه 7 تفنگدار زخمی شدند.
سرگرد 'فیلمون جونیور' سخنگوی فرماندهی میندانائو غربی، گفت که تلفاتی از تروریست های ابوسیاف نیز وجود دارد، اما نمی تواند بلافاصله آن را تعیین کند چون اعضای این گروه تروریستی به طرف جنگل های منطقه عقب نشینی کردند.
گروه تروریستی ابوسیاف همپیمان داعش از 13 فروردین تاکنون در سه نوبت 18 خدمه و ملوان چند کشتی و یدک کش اندونزی و مالزی را به گروگان برد. این گروه برای آزادی 10 گروگان اندونزیایی که در مرحله نخست آنها را ربود تقاضای بیش از یک میلیون دلار باج کرد، اما مانیل تاکید دارد این باج پرداخت نخواهد شد.
ارتش اندونزی نیز برای کمک به نظامیان فیلیپینی به منظور شرکت در عملیات آزادسازی این گروگان ها در جنوب فیلیپین اعلام آمادگی کرده و مالزی نیز از مقامات مانیل خواسته است برای آزادی چهار گروگان این کشور اقدام کند.
تروریست های ابوسیاف چند اروپایی و کانادایی را نیز سال گذشته به گروگان گرفتند و برای آزادی سه گروگان خود شامل یک کانادایی، یک نروژی و یک زن فیلیپینی خواستار 300 میلیون 'پزو' (بیش از 6 میلیون دلار) باج تا روز دوشنبه شده اند.
این تروریست ها تهدید کرده اند در صورت پرداخت نشدن این باج این گروگان ها را خواهند کشت.
تصور می شود گروه ابوسیاف 14 اندونزیایی، چهار مالزیایی، یک زن چینی و شش فیلیپینی را نیز در گروگان خود دارد.
این تروریست ها اخیرا 'دل تورچیو' یک کشیش سابق ایتالیایی را در ازای پرداخت 630 هزار دلار باج پس از شش ماه اسارت در جزیره 'سولو' در جنوب فیلیپین آزاد کردند.
این گروه وابسته به القاعده که سال 1991 شکل گرفت، با برخی گروه های تروریستی منطقه جنوب شرق آسیا ارتباط دارد و سال 2004 میلادی نیز مسئولیت بمب گذاری یک کشتی را که در جریان آن بیش از 100 نفر کشته شدند، به عهده گرفت.
منبع: ایرنا