در آستانه سفر اوباما صورت گرفت؛

تظاهرات هزار نفری در "هانوفر" آلمان +تصاویر

کدخبر: 2025668

هزاران نفر در شهر هانوفر آلمان در اعتراض به گفتگوهای طرح تجارت آزاد میان اروپا و آمریکا تظاهرات کردند.

به گزارش بین الملل « نسیم آنلاین »، در آستانه سفر باراک اوباما به آلمان، هزاران نفر در شهر هانوفر آلمان در اعتراض به گفتگوهای طرح تجارت آزاد میان اروپا و آمریکا تظاهرات کردند.

به گزارش بی بی سی، پلیس آلمان، روز شنبه (۲۳ آوریل - چهارم اردیبهشت) حدود ۳۰ هزار معترض در خیابان‌های هانوفر تجمع کردند و به آنچه "پیمان تجاری و سرمایه‌گذاری میان-آتلانتیک" (تی.تی.آی.پی) نامیده می‌شود اعتراض کردند.

این تظاهرات در حالی روی داد که قرار است باراک اوباما، پس از دیدار با خانواده سلطنتی و رهبران بریتانیا، به آلمان سفر کند و گفته می‌شود رایزنی در مورد این پیمان تجاری، یکی از محورهای گفتگوی او با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان است.

معترضان به این طرح معتقدند با توجه به استاندارهای پایین‌تر بازار کار و محیط زیست در آمریکا در قیاس با اروپا، تصویب این طرح به نوعی نزول ارزش‌های 'دموکراتیک و مترقی اروپا' است.

این پیمان که به تی.تی.آی.پی شهرت یافته در صورت تصویب به حذف و کاهش تعرفه‌های گمرکی و مالیاتی میان آمریکا و اروپا می‌انجامد و بدین ترتیب فرصت‌های سرمایه گذاری و دسترسی به بازارهای اروپا و آمریکا را برای کشورهای این دو قاره تسهیل می‌کند.

پیش‌بینی می‌شود در صورت شکل گرفتن این معاهده صنایعی چون داروسازی، خودروسازی، انرژی، محصولات شیمیایی، موسسات مالی و اعتباری، پوشاک و اغذیه از آن متاثر شوند.

ارسال نظر: