تظاهرات حامیان اخوانالمسلمین در مصر
برخی ساکنان قاهره و دیگر شهرهای بزرگ مصر تظاهراتی را علیه رئیسجمهور این کشور به درخواست "ائتلاف حامی مشروعیت" برگزار کردند.
به گزارش « نسیم آنلاین »، این تظاهرات در راستای تظاهرات هفتگی حامیان اخوان المسلمین با عنوان "سیسی مصر را به آتش میکشد" در قاهره و دیگر استان ها از جمله جیزه و اسکندریه برگزار شد.
تظاهرکنندگان خواهان برکناری عبد الفتاح سیسی، رئیسجمهور مصر و متحد شدن "انقلابیون" و دوری از اختلافات حزبی برای مقابله با "کودتا" شدند.
مخالفان دولت در مصر که حامی اخوان المسلمین هستند خواهان آزادی تمامی بازداشت شدگان سیاسی و توقف شکنجه در داخل زندانها شدند و به اوضاع اقتصادی وخیم و لغو یارانهها اعتراض کردند.
پیشتر ائتلاف "حامیان مشروعیت" که محمد مرسی، رئیسجمهور پیشین مصر را رئیس جمهور قانونی میدانند، خواهان بزرگداشت هزارمین روز سرکوب تحصن اخوان المسلمین در میدانهای رابعه و النهضه شده بود. روز چهارشنبه سالروز حمله ارتش مصربه این دو میدان بود.
منبع: ایسنا