مصر، خبرنگار فرانسوی را بدون توضیح بازداشت و اخراج کرد
خبرنگار فرانسوی شبکه آر.تی.ال و مجله "لاکروآ" در قاهره به دلیلی نامشخص و بدون هرگونه توضیحات از جانب مقامات مصری از این کشور اخراج شد.
به گزارش « نسیم آنلاین »، فارس نوشت: "رمی پیگاگلیو" خبرنگار شبکه «آر.تی.ال» و مجله «لاکروآ» در قاهره که از دو سال پیش در قالب فعالیتهای خبری در مصر به سر میبرد، سهشنبه شب بدون ارائه هرگونه توضیحی از جانب مقامات مصری از این کشور اخراج شد.
بر اساس این گزارش، پلیس مصر به محض ورود این خبرنگار فرانسوی به فرودگاه مصر تلفن همراه و گذرنامه وی را ضبط کرده است اما هیچ توضیحی در خصوص علت این امر نداده است.
به نوشته روزنامه فرانسوی فیگارو، «گیلوم گوبرت» مدیرعامل مجله لاکروآ در اظهاراتی در این خصوص اعلام کرده است: «این خبرنگار که از تعطیلات در فرانسه بازمیگشت، روز دوشنبه در جریان کنترل فرودگاهی بازداشت شد و پس از گذراندن یک شب در بازداشتگاه بدون هرگونه توضیحی و در حالیکه تمامی مدارکش قانونی بود، از مصر اخراج شد.»
«رومن نادال» سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در خصوص این موضوع گفته است: «فرانسه از این تصمیم مقامات مصر به شدت متأسف است و از آزادی بیان و آزادی مطبوعات دفاع میکند و ژان مارک آیرو وزیر امور خارجه فرانسه در این خصوص با سامح شکری همتای مصری خود گفتوگو کرده و سفیر فرانسه در مصر نیز با برقراری تماسهای بسیار با مقامات مصری در تلاش برای آگاهی از علت این اخراج است.»