نخست‌وزیر فرانسه خواستار اتمام اعتصاب کارکنان راه‌آهن شد

کدخبر: 2037526

نخست‌وزیر فرانسه طی اظهاراتی خواستار توقف فوری اعتصاب کارکنان معترض شرکت ملی راه‌آهن این کشور شد.

به گزارش « نسیم آنلاین » ، فارس نوشت: نخست‌وزیر فرانسه امروز طی اظهاراتی با غیرقابل درک خواندن اعتصاب کارکنان شرکت ملی راه‌آهن این کشور خواستار توقف این اعتصاب در اسرع وقت شد.

به نوشته روزنامه فرانسوی فیگارو، «مانوئل والس» طی اظهاراتی اعلام کرد: «اعتصاب کارکنان راه‌آهن فرانسه غیرقابل درک است و ارتباطی به طرح اصلاح قانون کار ندارد اما این اعتصاب در منطقه ایل دو فرانس، مرکز و مناطقی که تحت تأثیر این اعتصاب هستند، غیرقابل درک است.»

وی افزود: «من از همگان می‌خواهم که مسئولیت‌های خود را برعهده گیرند و این جنبش را در اسرع وقت به حالت تعلیق درآورده و متوقف کنند.»

درخواست نخست‌وزیر فرانسه برای توقف سریع اعتصاب کارکنان راه‌آهن این کشور در حالیست که مدیر شرکت ملی راه‌آهن فرانسه نیز طی درخواستی خواستار توقف اعتصاب کارکنان این شرکت در اعتراض به اصلاح قانون کار شده بود اما کارکنان اعتصاب کننده ضمن مخالفت با این درخواست اعلام کردند که به اعتصاب خود ادامه خواهند داد.

«گیلوم پپی» مدیر شرکت راه‌آهن فرانسه همچنین در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرده که ترافیک شبکه راه‌آهن فرانسه به وضعیت عادی تا نیمه دوم هفته آینده امکان‌پذیر نیست.

ارسال نظر: