آخرین اخبار از انفجار بیروت
مقامات لبنانی هدف از انفجار بیروت را ایجاد ناامنی در بیروت اعلام کردند.
به گزارش « نسیم آنلاین »، منابع خبری از وقوع انفجار دربیروت درمنطقه حمراء خبر دادند.
تلویزیون المیادین گزارش داد: انفجار رخ داده، شدید نبوده است.
خبرگزاری صدا و سیما نوشت: هاد المشنوق وزیر کشور لبنان در گفتگو با رویترز گفت: هدف بمبی که در بیروت منفجر شد شعبه بانک بلوم بود.المشنوق افزود: این بمب در کیفی در کنار دیوار پشتی این ساختمان کار گذاشته شده بود.
المشنوق با بیان این که از نظر سیاسی روشن است که بانک بلوم هدف بوده است تاکید کرد این حمله ارتباطی به سازمان (تکفیری صهیونیستی) داعش که حملاتی انتحاری را در بیروت انجام داده است ندارد. وی گفت: گزارش های اولیه نشان می دهد این انفجار هیچ قربانی نداشته است.
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: برخی مقامات لبنانی از اینکه بخش بانکی لبنان مورد هجوم قرار گرفته ابراز نگرانی کرده اند.
سعد الحریری رییس حزب المستقبل هم با محکوم کردن این انفجار اعلام کرد لبنانی ها تا آخر در برابر انفجار و قتل می ایستند. وزیر اقتصاد لبنان هم اعلام کرد نمی توان هیچ فرد یا گروهی را مسوول حادثه عنوان کرد و باید در انتظار تحقیقات بود.