داعش مسئولیت قتل فرمانده پلیس فرانسه را بر عهده گرفت + عکس

کدخبر: 2039770

پایگاه منتسب به داعش قتل یک فرمانده ارشد پلیس فرانسه و همسر وی را بر عهده گرفت.

به گزارش گروه بین الملل « نسیم آنلاین » به نقل از رویترز، در پی کشته شدن یک فرمانده ارشد پلیس فرانسه و همسر وی از سوی فردی منتسب به داعش، وب‌سایت «اعماق»، نزدیک به این گروه، اعلام کرد که یک عضو این گروه، این حمله را انجام داده است .

این افسر ارشد پلیس فرانسه، دوشنبه شب در مقابل خانه‌اش در ۵۵ کیلومتری پاریس به ضرب چاقو کشته شد. ضارب نیز با شلیک نیروهای ویژه پلیس از پا درآمد .

سخنگوی وزارت کشور فرانسه اعلام کرده که نیروهای پلیس موفق شدند پسر بچه‌ای سه ساله را از محل حادثه نجات دهند. هویت و انگیزه عامل حمله هنوز نامشخص است .

قتل یک فرمانده پلیس در حالی است که فرانسه هم اکنون میزبان مسابقات فوتبال جام ملت‌های اروپا است. فرانسه در دو سال اخیر شاهد چند مورد حملات خونین از سوی گروه حکومت اسلامی بوده است .

ارسال نظر: