بازداشت اعضای گروهک تروریستی وابسته به داعش در تونس
وزارت کشور تونس از شناسایی و انهدام یک گروهک تروریستی دیگر در اطراف پایتخت خبر داد. اعضای این گروه قصد داشتند به تروریستهای داعش در سوریه و عراق بپیوندند.
به گزارش « نسیم آنلاین »، به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزارت کشور تونس در صفحه رسمی خود در فیسبوک اعلام کرد، این گروهک تکفیری که دارای هفت عضو بود، در منطقه "المروج" واقع در اطراف شهر تونس جلسات خود را برگزار میکرد.
این وزارتخانه در ادامه آورد: در جریان تحقیقات از اعضای گروهک مذکور، برخی از آنها اعتراف کردند با داعش بیعت کرده و خود را برای پیوستن به این گروه تروریستی در سوریه و عراق و شرکت در عملیاتهای تروریستی آماده کرده بودند.
در ادامه بیانیه وزارت کشور تونس آمده است، این گروهک هنوز در حال عضوگیری بوده و فعلا هیچ گونه برنامه تروریستی را بدر دست نداشت.
نیروهای امنیتی تونس طی ماههای اخیر و در جریان عملیاتهای امنیتی مختلف موفق به شناسایی شمار زیادی از تروریستها و گروهکهای وابسته به داعش شدند.
منبع: ایسنا