کشته شدن ۶۳ تروریست توسط پلیس افغانستان

کدخبر: 2047316

نیروهای امنیتی افغانستان با هدف پاکسازی شبه نظامیان در استان های ناآرام، طی آخرین عملیات خود ۶۲ شبه نظامی را از پای در آوردند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، از کابل وزارت دفاع افغانستان در بیانیه ای اعلام کرد :« نیروهای امنیتی طی 24 ساعت گذشته در استان های ننگرهار، پکتیا، وردک، غزنی، قندهار، فراه، بدخشان، تخار و هلمند به عملیات پاکسازی نظامی پرداختند و 62 شورشی مسلح را کشته، 28 نفر را مجروح کرده و همچنین دو نفر دیگر را بازداشت کردند.»

خبرگزاری صدا و سیما نوشت: بر اساس این بیانیه نیروهای امنیتی افغانستان در این عملیات مقادیری سلاح کشف و ضبط کردند. پنج تن از فرماندهان محلی شورشیان نیز در میان کشته شدگان دیده می شود.

در بیانیه وزارت دفاع افغانستان تاکید شده است طی این دوره بر اثر درگیری ها و در نتیجه حملات جداگانه شورشیان در مجموع هفت نفر از پرسنل ارتش افغانستان نیز کشته شدند.

گروه طالبان تاکنون در مورد این موضوع اظهارنظری نکرده است.

ارسال نظر: