افتضاح خبری در نشست مشترک جانسون و کری/ خبرنگار: آقای وزیر، شما دروغگویید! +فیلم

کدخبر: 2048519

یکی از خبرنگاران حاضر در نشست خبری مشترک جان کری و بوریس جانسون، وزیر خارجه جدید انگلیس را دروغگو خواند و از وی پرسید: شرکای انگلیس چطور می‌توانند با توجه به سابقه‌اتان در دروغ‌پردازی، به شما اعتماد کنند؟

به گزارش گروه بین الملل « نسیم آنلاین »، روز گذشته، بوریس جانسون، وزیر خارجه جدید انگلیس با همتای آمریکایی خود جان کری که برای سفری کاری در انگلیس به سر می‌برد؛ دیدار و گفتگو کرد و پس از آن در نشست خبری مشترک، به سؤالات خبرنگاران درباره مسائل روز پاسخ داد .

در این میان، یکی از خبرنگاران حاضر با اشاره به سوابق نه چندان دیپلماتیک جانسون خطاب به او گفت: شما سابقه‌ای در اغراق‌های غیرمعمول و دروغ پردازی دارید که هیچ یک از وزاری خارجه پیشین چنین سابقه‌ای نداشته‌اند، چگونه شرکای ما باید به حرف‌های شما با توجه به سابقه اتان اعتماد کنند؟

این سؤال غیرمنتظره در نشست خبری عالی‌ترین دیپلمات‌های انگلیس و آمریکا، موجب تعجب جان کری نیز شد .

جانسون در پاسخ به سؤال این خبرنگار با لحنی مملو از کلافگی گفت: قانون آزادی بیان را درک می‌کنم... مردم می‌توانند مطالبی که طی سال‌ها نوشته‌ام را مکرر مرور کنند.... اما بهتر است به مسائل مهمی که پیش روی ما قرار دارد مانند سوریه بپردازیم .

فیلم این اتفاق را در ادامه ببینید :

حجم ویدیو: 10.47M | مدت زمان ویدیو: 00:01:22 دانلود ویدیو
ارسال نظر: