ترامپ:
اگر رئیسجمهور آمریکا شوم، عادیسازی روابط با "کوبا" را لغو میکنم
نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفته در صورت ورود به کاخ سفید اقدامات رئیس جمهور فعلی کشورش برای عادیسازی روابط با "کوبا" را لغو خواهد کرد.
به گزارش « نسیم آنلاین »، فارس نوشت: "دونالد ترامپ"، نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بامداد شنبه گفت در صورت راهیابی به کاخ سفید اقدام باراک اوباما، رئیس جمهور فعلی آمریکا برای ایجاد رابطه با کوبا را مگر در صورت موافقت مقامهای هاوانا با آزادی های مذهبی و آزادی زندانیان سیاسی، باطل خواهد کرد.
به گزارش رویترز، ترامپ در جریان یک گردهمایی در شهر «میامی» ایالت «فلوریدا» گفت: «رئیس جمهور بعدی می تواند (این اقدامات) را باطل کند و من این کار را انجام خواهم داد مگر اینکه رژیم کاسترو مطالبات ما را برآورده کند.»
آمریکا و کوبا بعد از بیش از نیم قررن قطع روابط دیپلماتیک سفارتخانه های خود در کشورهای یکدیگر را مرداد ماه سال گذشته بازگشایی کردند.