انتقاد شدید وزیر اقتصاد آلمان از "دویچه بانک"

کدخبر: 2066390

"زیگمار گابریل" وزیر اقتصاد آلمان در انتقاد از "دویچه بانک" آلمان، این بانک را متهم به سفته‌بازی کرد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، فارس نوشت: «زیگمار گابریل» وزیر اقتصاد آلمان از سیاست‌های دویچه‌بانک انتقاد کرد.

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، گابریل در جریان سفر به ایران دویچه‌ بانک را متهم به سفته‌بازی کرد و گفت: «من نمی دانم گریه کنم یا بخندم از اینکه دویچه‌بانک که خودش مدل سفته بازی است می‌گوید که قربانی دلالان شده است.»

دویچه بانک مهمترین بانک آلمان است و حدود 100 هزار نفر در سراسر جهان برای این بانک کار می‌کنند. وزارت دادگستری آمریکا ماه گذشته درخواست پرداخت 14 میلیارد دلار کرد. این بانک متهم شده که اوراق بهادار آمریکایی را قبل از بحران مالی اشتباهی فروخته است.

گابریل به ایران آمده است و قرار است در جریان سفری 3 روزه درباره طیفی از مسایل از جمله مسایل اقتصادی با طرف ایرانی رایزنی کند.

ارسال نظر: