آخرین تحولات حلب

درگیری‌های شدید در شرق حلب و حملات تکفیری‌ها به مردم

کدخبر: 2074717

منابع میدانی از درگیری‌های شدید میان نیروهای ارتش سوریه و گروه‌های تروریستی در منطقه مساکن هنانو در شرق حلب و حملات خمپاره‌ای تکفیری‌ها به مردم خبر دادند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، تسنیم نوشت: یک منبع میدانی از درگیری‌های شدید میان نیروهای ارتش سوریه و گروه‌های تکفیری در محور مساکن هنانو در شرق حلب خبر داد که از انواع سلاح‌های سبک و سنگین استفاده می‌شود.

این منبع همچنین از حملات موشکی و توپخانه‌ای ارتش و همپیمانانش به تجمعات گروه‌های ترویرستی در این منطقه خبر داد که در نتیجه آن شماری از اعضای این گروه‌ها به هلاکت رسیده‌اند.

همزمان جنگنده‌های ارتش به بمباران مواضع تروریست‌های تکفیری در سمت غرب شهر حلب ادامه می‌دهند.

این در حالی است که تکفیری‌ها در پی شکست در برابر ارتش سوریه، با کپسول‌های گازی انفجاری محله الموکامبو و دانشکده حقوق و بیمارستان قلب شهر حلب را هدف قرار دادند که در نتیجه آن شماری از غیرنظامیان شهید و یا زخمی شدند.

از دیرالزور هم خبر می‌رسد که نیروهای مدافع فرودگاه نظامی این شهر بار دیگر حملات تروریست‌های داعشی به محور جنوب شرقی گردان ضامن در اطراف فرودگاه را دفع کردند، جنگنده‌های ارتش هم مواضع داعشی‌ها در این منطقه را بمباران می‌کنند.

ورود یگان‌های ویژه ارتش سوریه به حلب و پیشروی به سمت شرق/ تپه استراتژیک الزهور آزاد شد

یک منبع نظامی گفت نیروهای ارتش سوریه و همپیمانانش از شب گذشته پیشروی به سمت محله‌های شرقی حلب را پس از حملات سنگین توپخانه‌ای و موشکی به مواضع تروریست‌های تکفیری آغاز کردند.

این منبع که با خبرنگار تسنیم گفت‌وگو می‌کرد، تاکید کرد نیروهای ارتش توانستند تپه استراتژیک «الزهور» را از لوث تروریست‌ها پاکسازی کنند، اهمیت این تپه از این نظر است که بر منطقه الارض الحمرا و مساکن هنانو مشرف است، ارتش توانسته است تعدادی از ساختمان‌های این مناطق را پاکسازی کند.

به گفته این منبع، ارتش همچنین با حمایت متحدان در حال پیشروی در محور غربی حلب است و توانسته است بخش‌های وسیعی از سوق‌الجبس در جنوب ضاحیه الاسد را همزمان با آماده‌سازی برای عملیات علیه تروریست‌ها در منطقه الراشدین آزاد کند.

این منبع نظامی در ادامه به تسنیم گفت نیروهای ارتش آمادگی‌های خود برای ورود به محله‌های شرقی حلب را کامل کرده‌اند و استحکامات سنگین و نیروهای زیادی از نیروهای کماندویی و ویژه ارتش به مواضع مشرف بر محله‌های شرقی حلب وارد شده‌اند و با سلاح‌های مناسب آماده عملیات هستند.

به گفته این منبع، عملیات آزادسازی محله‌های شرقی حلب از چندین محور با هدف قطع راه‌های ارتباطی تروریست‌ها در این محله‌ها و جدا کردن مناطقشان از یکدیگر آغاز خواهد شد تا وادار به تسلیم و یا اخراج شوند، چرا که حاضر نشدند به صورت مسالمت‌آمیز خارج شوند.

از سوی دیگر یک خانواده 10 نفره با وجود تهدیدهای آشکار تروریست‌های تکفیری توانستند از محله‌های شرقی از طریق گذرگاه العرقوب از چنگال تکفیری‌ها فرار کنند، آنها نیمه شب گذشته پس از رسیدن به غرب حلب با استاندار حلب و طرف‌های امنیتی که وعده تامین امنیت و حمایت‌های مناسب را به آنها داده‌اند، دیدار کردند.

خبر دیگر این‌که ولیدالمعلم وزیر خارجه سوریه عصر امروز یک کنفرانس مطبوعاتی با استفان دی‌میستورا نماینده سازمان ملل در امور سوریه در دمشق برگزار خواهد کرد که طی آن به آخرین تحولات سوریه پرداخته خواهد شد.

ارسال نظر: