اخبار آرشیوی
منابع رسانهای از درخواست مجوز برای برگزاری تجمع از سوی "حزب اسلامی جمهوری آذربایجان" در روز هشتم آوریل (۱۹ فروردین ماه) به فرمانداری باکو خبر دادند
'الچین مناف اف' رئیس موقت حزب اسلامی جمهوری آذربایجان، حل وفصل مناقشه قره باغ ، لغو فوری ممنوعیت حجاب و آزادی دینداران و راهاندازی شبکه تلویزیونی اسلامی را سه خواسته اصلی گروههای اسلامی در این کشور اعلام کرد.
پیشتر 'الچین مناف اف' رییس موقت حزب اسلامی جمهوری آذربایجان پیش بینی کرده بود: از آنجا که در تجمع حزب اسلامی جمهوری آذربایجان بیش از 10 هزار نفر شرکت خواهند کرد، لذا تجمع این حزب باید در یکی از میادین بزرگ باکو برگزار شود. مناف اف خاطر نشان کرد: در صورتی که شهرداری باکو با تجمع این حزب در میدان آزادی موافقت نکند حزب اسلامی جمهوری آذربایجان تجمع خود را در یکی از میادین بزرگ شهر باکو برگزار خواهد کرد. این در حالی است که حاج انقلاب احدی نماینده مجلس جمهوری آذربایجان گفت : اگر دولت برای برگزاری این تجمع در باکو اجازه ندهد، حزب اسلامی جمهوری آذربایجان تجمع خود را در نزدیکی منطقه قره باغ برگزار خواهد کرد.