اخبار آرشیوی

کدخبر: 242821

سید حسن نصرالله: حزب‌الله کیفرخواست صادره دادگاه بین‌المللی رفیق حریری را اسرائیلی و آمریکایی می‌داند و آن را رد می‌کند/ کشورهای غربی بیش از ۵۰۰ میلیون دلار برای متهم کردن حزب‌الله در قضیه ترور حریری هزینه کردند

به گزارش «نسیم»، دبیرکل حزب‌الله لبنان طی سخنرانی شب شنبه خود در خصوص صدور کیفرخواست دادگاه بین‌المللی ترور حریری تاکید کرد: دادگاهی که رئیس آن دوست بزرگ اسرائیل باشد و تحقیق‌کنندگان آن حزب‌الله را یک گروهک تروریستی بدانند نمی‌تواند حقیقت را فاش کنند.
- حزب الله لبنان از هر زمان دیگر برای مقابله با توطئه‌های خارجی آماده‌تر است. - حزب الله کیفرخواست صادره دادگاه بین‌المللی رفیق حریری را یک کیفرخواست اسرائیلی و آمریکایی می‌داند و آن را رد می‌کند. - برنامه‌های دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری و تمام مسئولین آن برای هدف خاص استفاده شدند. - مقاومت اسلامی در لبنان و فلسطین قواعد امنیتی رژیم صهیونیستی و دیگر کشورهای خارجی را برهم زد. - سید حسن نصر الله خطاب به جریان 14 مارس: پس از بازدید مدارک تصمیم‌گیری کنید و به کیفرخواست دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری قانع نشوید زیرا این کیفرخواست بسیار مشکوک است. - سید حسن نصر الله خطاب به جریان 14 مارس: از کیفرخواست دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری برای فشار به دولت نجیب میقاتی استفاده نکنید. - کشورهای خارجی برای مقابله با انتخاب حزب الله در انتخابات سابق پارلمان لبنان بیش از 1.5 میلیارد دلار هزینه کردند. - روزنامه آلمانی "اشپیگل" در زمان انتخابات پارلمانی سابق لبنان با انتشار اخبار جهت‌دار سعی در ضربه زدن به حزب الله در این انتخاب داشت. - دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری تمام تحقیقات سری خود را در اختیار شبکه‌های خبری و روزنامه‌های غربی قرار می‌دادند. - کشورهای غربی بیش از 500 میلیون دلار برای متهم کردن حزب الله در قضیه ترور رفیق حریری هزینه کردند. - "آنتونیو کاسیزی"، رئیس دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری اسرائیل را تنها دولتی می‌داند که در آن قانون و حقوق بشر رعایت می‌شود - دادگاهی که رئیس آن دوست بزرگ اسرائیل باشد و تحقیق کنندگان آن حزب الله را یک گروهک تروریستی بدانند نمی‌تواند حقیقت را فاش کنند. - کسانی که برای تحقیق در خصوص ترور رفیق حریری از سوی دادگاه بین‌المللی وی انتخاب شدند همگی از اعضای دستگاه‌های اطلاعاتی غربی بودند و مواضعی ضد حزب الله داشتند. - 97 عدد از کامپیوترهای موجود در اختیار محققین دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری که شامل تمام تحقیقات بود بجای انتقال از فرودگاه بیروت، به فلسطین اشغالی منتقل شد. - مدارک ارائه شده از سوی حزب الله به دادگاه بین‌المللی رفیق حریری برای متهم کردن رژیم صهیونیستی کافی بود ولی اهداف سیاسی این دادگاه مانع از متهم شدن اسرائیل شد. - دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری قصد داشت با پروژه صدور کیفرخواست در خصوص وی، یک فتنه مذهبی میان مذاهب شیعه و اهل سنت ایجاد کند. - حزب الله از ابتدای آغاز به کار دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری با هدف صدور کیفر خواست آشنا بود. - کیفرخواست دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری یک پروژه بلند مدت برای ضربه زدن به حزب الله پس از شکست رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه سال 2006 است.
ارسال نظر: