فعالان ضدجنگ جمهوری چک به حضور نظامی آمریکا در این کشور اعتراض کردند +تصاویر
یک خبرگزاری ایتالیایی خبر داد: جمعی از فعالان ضدجنگ جمهوری چک، با نصب تابلوهای "تانک؟ نه، ممنون" به حضور نظامی آمریکا در اروپای شرقی اعتراض کردند
خبرگزاری ایتالیایی pressenza در گزارشی مینویسد که آمریکا با ارتقا تجهیزات و پرنسل نظامی خود در کشورهای اروپای شرقی به دنبال قدرتنمایی در برابر روسیه است و هفته گذشته دولت جمهوری چک، بدون تایید پارلمان این کشور، مجوز عبور تجهیزات نظامی ناتو را از این کشور صادر کرده است. عبور تجهیزات نظامی به منظور ارسال به پایگاهی در کشور آلمان از 29 ماه مارس آغاز و تا اول آوریل ادامه می یابد.
این اقدام دولت اما نارضایتیهایی در بر داشته، چرا که فعالان حقوق بشرمی گویند ارسال این تجهیزات بیشتر یک "مانور قدرت" است چرا که اگر هدف بازگشت نظامیان ناتو به کشورهایشان بود، بهترین گزینه عبور از هلند بود که مسیری 6 ساعته است.
"تانا بدناروا"، یکی از سخنگویان کمپین مذکور میگوید: آخرین باری که تانکها در سطح شهرهای جمهوری چک حضور یافتند، به 1968 باز می گردد که تانکهای شوروی وارد این کشور شدند و کا نمی خواهیم بار دیگر تجهیزات نظامی کشورهای خارجی وارد خاک ما شوند. دوران ناتو سال 1991 به پایان رسیده است و اگر واقعا خواستار ایجاد امنیت در جهان است، باید مشارکت همه کشورهای جهان را بپذیرد.