تلاش عربستان برای بازگشت به سوریه

کدخبر: 2333061

مجتهد کاربر معروف سعودی اظهار کرد که بن سلمان ولی‌عهد عربستان از وزارت خارجه کشور خود خواسته تا مقدمات بازگشت سفیر عربستان به دمشق را طی چند هفته فراهم کند.

پس از گذشت چند سال از آغاز جنگ سوریه و با پیروزی‌های ارتش عربی این کشور که معادلات غرب و برخی از کشورهای عربی را به هم ریخت؛ به نظر می‌رسد که این کشورها از جمله عربستان سعودی، بررسی محاسبات خود درباره مواضعشان در برابر سوریه را آغاز کرده‌اند. در این زمینه، مجتهد کاربر معروف سعودی اظهار کرد که بن سلمان ولی‌عهد عربستان از وزارت خارجه کشور خود خواسته تا مقدمات بازگشت سفیر عربستان به دمشق را طی چند هفته فراهم کند.

مجتهد در صفحه توئیتری خود نوشت که بن‌سلمان به دیگر وزارتخانه‌های ذی‌ربط نیز اعلام کرده تا برنامه‌ای به‌منظور بازسازی روابط تجاری و اقتصادی تعیین کنند. این کاربر سعودی اضافه کرد که برخلاف اعتقاد بسیاری، هیچ اختلافی میان عربستان و امارات در مواضعشان در برابر سوریه وجود ندارد.نشانه‌های تغییر موضع عربستان و امارات در نشست پارلمان عربی در عمان دیده شد. این دو از ادامه حمایت از ساخت مقر اتحاد پارلمانی عربی در دمشق که فعالیت آن از سال‌ها قبل متوقف شده بود، استقبال کردند. امارات نیز در 27 دسامبر، چند سال بعد از اخراج سفیران سوریه و امارات متحده عربی از هردو کشور، سفارت خود را در دمشق باز کرد.

ارسال نظر: