پنبه تراریخته به زودی در کشور رونمایی می‌شود

کدخبر: 1001373

ستاد زیست‌فناوری ریاست جمهوری گفت: داروهای بیوتکنولوژی بالاترین ارزش افزوده را در کل صنایع دنیا دارد/ زیست‌فناوری را به مطالبه عمومی مردم تبدیل می‌کنیم

به گزارش خبرنگار «نسیم»، قانعی در نشست خبری نمایشگاه زیست فناوری گفت: این ستاد مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارتخانه‌های بهداشت، سپاه، صنایع، علوم و سازمان محیط زیست از اعضای آن هستند.

وی اظهار کرد: با افتتاح این نمایشگاه بخشی از توانمندی‌ها در این حوزه که تبدیل به فناوری شده است در معرض دید بینندگان قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص ویژگی‌های نمایشگاه امسال گفت: بخش علوم پزشکی این نمایشگاه به وزارت بهداشت اختصاص داده شده است، همچنین بخش کشاورزی را وزارت علوم تحت نظارت قرار داده است.

قانعی از رونمایی دانشنامه زیست فناوری در این جشنواره خبر داد و گفت: این دانشنامه همه آن چیزی که مربوط به حوزه فناوری است را در بر خواهد داشت و پس از رونمایی در درگاه الکترونیکی ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی از ما می‌خواهد که وضعیت زیست فناوری در کشور را در مقایسه با دیگر کشورها مورد ارزیابی قرار دهیم گفت: همیشه در این زمینه محاسباتی بوده است اما با افتتاح این سامانه ما می‌توانیم بدون رجوع به آمار کشورهای دیگر از سطح زیست فناوری در کشور خود آگاه شویم.

قانعی همچنین در خصوص به روز رسانی سند زیست فناوری گفت: کارشناسان خبره کشور در حال رایزنی با ستاد توسعه زیست فناوری هستند و در حدود 3 ماه توانسته‌اند پیش نویس سند زیست فناوری را آماده کنند این پیش نویس برای ارائه به شورای انقلاب فرهنگی آماده است و قادریم در کنار برنامه‌های جشنواره زیست فناوری این سند را ارائه کرده و در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب برسانیم.

وی در خصوص ظرفیت زیست فناوری در مدارس کشور نیز گفت: با توجه به ظرفیت بزرگ معلمین زیست شناسی در صددیم زیست فناوری را به عنوان مطالبه عمومی مردم تبدیل کنیم و در این زمینه با آموزش و پرورش هماهنگی‌های لازم به عمل آمده است.

وی در مورد خصوصیت این جشنواره گفت: آمار دقیقی از نیروی انسانی، تولید علم و تجاری سازی زیست فناوری ارائه خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: حوزه زیست فناوری حوزه‌ای است که هم برای سرمایه‌داران و هم برای عموم مردم سوددهی خوبی خواهد داشت در حال حاضر داروهای بیوتکنولوژی بالاترین ارزش افزوده را در کل صنایع دنیا دارد.

قانعی همچنین از رونمایی از "پنبه تراریخ" در این نمایشگاه خبر داد.

دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی فناوری گفت: در این نمایشگاه تنها شرکت‌های داخلی حضور دارند.

ارسال نظر: