پیشنهاد جدید تأمین اجتماعی به تاکسیرانان برای بیمه شدن

کدخبر: 1039481

معاون تامین اجتماعی گفت: تاکسیرانان می‌توانند بیمه شوند منتهی با این شرط که تمامی حق بیمه را خودشان پرداخت کنند/ در مکانیزم قبلی ۱۳.۵ درصد حق بیمه را بیمه‌شدگان و ۱۳.۵ درصد را سازمان هدفمندی پرداخت می‌کرد

به گزارش «نسیم»، خبرآنلاین نوشت:

معاون تامین اجتماعی پیشنهاد جالبی را برای بیمه شدن به این صنف داده است: تاکسیرانان می‌توانند بیمه شوند منتهی با این شرط که تمامی حق بیمه را خودشان پرداخت کنند، هرچند در مکانیزم قبلی 13 و نیم درصد حق بیمه را بیمه‌شدگان و 13 و نیم درصد را سازمان هدفمندی از حق بیمه را پرداخت می‌کرد.

زدا توضیح داده: تاکسیرانان به شیوه فعلی اعتراض داشتند و معتقدند که نظام قدیم باید دنبال شود، البته بر اساس بند ج تبصره 20 بودجه، 10 درصد امکان جابه‌جایی اعتبارات وجود دارد لذا در صورت مصلحت و با تایید مسئولان امر در این بخش می‌توان جابه جایی اعتبارات صورت بگیرد تا مشکل تاکسیرانان حل شود.

معاون فنی و درآمد سازمان تامین‌اجتماعی، یادآور شد: در تصمیم گیری جدید تنها سهم بیمه تاکسیرانان حذف نشده بلکه سهم بیمه یک میلیون نفر که شامل زنبورداران، قالیبافان، خبرنگاران و تاکسیرانان بود، حذف شده است.

بند 4 تبصره 21 قانون بودجه سال 93، بیست هزارمیلیارد ریال برای هدفمندکردن یارانه در مورد پوشش‌های بیمه‌ای و حمایت‌های اجتماعی اختصاص داده بود که این بند از تبصره 20 قانون بودجه سال 94 حذف شده است.

ارسال نظر: