سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد:

مرگ ۵۴۹ نفر بر اثر برق گرفتی در کشور

کدخبر: 2007194

سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد: در ۹ماهه سال جاری ۵۴۹ نفر در کشور بر اثر برق‌گرفتگی جان خود را از دست دادند، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات ۵۶۶ نفر بود، سه درصد کاهش یافته است.

به گزارش « نسیم آنلاین »، سازمان پزشکی قانونی کشور آخرین آمار فوت شدگان بر اثر برق گرفتی در کشور را اعلام کرد: بر این اساس در ۹ ماهه سال جاری از کل تلفات برق‌گرفتگی در کشور ۴۸۱ نفر مرد و ۶۸ نفر زن بودند این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل ۵۲۱ مرد و ۴۵ زن بر اثر برق‌گرفتگی جان خود را از دست داده بودند.

بر اساس این گزارش در این مدت استان‌های تهران با ۱۰۵، خوزستان با ۵۸ و خراسان رضوی با ۴۲ فوتی بیشترین آمار تلفات مرگ بر اثر برق گرفتگی را داشته‌اند. در سایر استان‌ها آمار تلفات کمتر از ۳۵ نفر و در تعداد قابل توجی زیر ۱۰ نفر بوده‌است.

در آذر ماه سال جاری نیز آمار تلفات برق‌گرفتگی با کاهش ۵۱.۴ درصدی مواجه بوده. این رقم از ۷۰ فوتی در آذر سال گذشته به ۳۴ نفر در آذرماه امسال کاهش یافته است.

ارسال نظر: