در محور میامی- سبزوار رقم خورد:

واژگونی سوزوکی با یک کشته و ۳ مجروح

کدخبر: 2011717

واژگونی سواری سوزوکی در محور میامی- سبزوار که به علت ناتوانی راننده در کنترل خودرو اتفاق افتاد، جان راننده جوان را گرفت و سرنشینانش را راهی بیمارستان کرد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، ساعت 18:15 روز گذشته یک مورد سانحه رانندگی به مرکز فوریت های پلیسی 110 میامی اعلام شد .

بنابراین گزارش، ماموران انتظامی و پلیس راه به محل حادثه واقع در کیلومتر25 محور میامی- سبزوار اعزام شدند. در این سانحه یک دستگاه سواری سوزوکی به رانندگی زنی 33 ساله و سرنشینی سه نفر دیگر از مسیر اصلی خارج و واژگون شد که متاسفانه راننده در دم فوت و سرنشینان مجروح و به بیمارستان منتقل شدند .

بنابر نظر کارشناس پلیس راه، این واژگونی به علت ناتوانی راننده در کنترل خودرو اتفاق افتاد .

عدم تمرکز کامل راننده بر روی رانندگی و پرداختن به مسائل دیگر و یا خستگی و خواب آلودگی رانندگان موجب خارج شدن خودرو از محور و بروز این حوادث ناگوار می شود.

ارسال نظر: