امدادرسانی به بیش از ۱۵۰۰ آسیبدیده در ۴۶۲ حادثه هفته گذشته
قائم مقام سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با اعلام وقوع ۴۶۲ مورد حادثه در هفته گذشته، گفت: یکهزار و ۶۲۱ تن در حوادث هفته گذشته آسیب دیده و ۳۷۶ تن از حوادث نجات یافتند.
به گزارش « نسیم آنلاین »، مرتضی سلیمی با اعلام این خبر، گفت: 257 مورد از حوادث هفته گذشته جادهای، 36 مورد شهری، 16 مورد کوهستان، شش مورد صنعتی و کارگاهی و مابقی مربوط به سایر حوادث بوده است.
وی با اشاره به آسیبدیدگی یکهزار و 621 تن در حوادث هفته گذشته، اظهار کرد: 865 تن در حوادث جادهای، 144 تن در حوادث شهری، 16 تن در کوهستان، هفت تن در حوادث صنعتی و کارگاهی و مابقی در سایر حوادث آسیب دیدهاند.
قائم مقام سازمان امداد و نجات با اشاره به امدادرسانی به 466 تن در حوادث هفته گذشته، عنوان کرد: بر این اساس به 93 تن در حوادث جادهای، 94 تن در حوادث شهری، 11 تن در کوهستان و مابقی در سایر موارد امدادرسانی لازم ارائه شد.
بنابر اعلام ادارهکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلالاحمر، وی با اشاره به اسکان اضطراری 127 تن در حوادث هفته گذشته، عنوان کرد: در مجموع حوادث هفته گذشته 376 تن از حوادث نجات یافتند که 269 تن به مراکز درمانی منتقل و 107 تن سرپایی درمان شدند.