رئیس پلیس فتا ناجا در پاسخ به سوال «نسیم آنلاین»:

مردم به فروشگاه‌های غیر معتبر در فضای مجازی اعتماد نکنند

کدخبر: 2016672

رئیس پلیس فتای ناجا گفت: با توجه به اینکه در آستانه ایام نوروزی هستیم و تبلیغات‌ها در فضای مجازی افزایش می‌یابد به مردم توصیه می‌کنم تحت هیچ شرایطی به فروشگاه‌هایی که در فضای مجازی به یک باره ایجاد می‌شوند اعتماد نکنند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی « نسیم آنلاین »، سردار کمال هادیان‌فر رئیس پلیس فتای ناجا در پاسخ به سؤال « نسیم آنلاین » مبنی بر اینکه در آستانه ایام نوروزی قرار داریم و تبلیغات مختلفی در فضای مجازی از جمله تلگرام ایجاد می‌شود پلیس فتا چه برنامه‌ای دارد اظهار کرد: با توجه به اینکه فعالیت تبلیغات همزمان با فرارسیدن سال جدید افزایش می‌یابد به مردم توصیه می‌کنم که تحت هیچ شرایطی به فروشگاه‌هایی که به یک باره در فضای مجازی ایجاد می‌شوند به صرف خرید ارزان قیمت و اینکه کالایی تخفیف فراوانی دارد اعتماد نکنند و فقط از فروشگاه‌های معتبر خرید کنند.

وی افزود: در حال حاضر در بحث فیلترینگ امکان حذف کانال در تلگرام وجود ندارد چراکه سرور آن در ایران نیست .

سردار هادیان فر خاطرنشان کرد: تلاش پلیس برای هر سوءاستفاده در فضای مجازی ادامه دارد اما ما از مردم می‌خواهیم که در صورت ضرورت از سایت سرور استفاده کنند.

ارسال نظر: