سخنگوی ناجا در نشست خبری خبر داد

افزایش ۶۸.۹ درصدی کشفیات قاچاق کالا در نوروز ۹۵/ وقوع ۲۸ هزار فقره سرقت در ایام نوروز

کدخبر: 2020884

سردار منتظر المهدی با اشاره به تشدید اقدامات مقابله‌ای با قاچاق کالا به منظور ایجاد امنیت اقتصادی و پیشگیری از اقتصاد غیر رسمی از افزایش ۶۸.۹ درصدی کشفیات قاچاق کالا در نوروز ۹۵ خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی « نسیم آنلاین »، سردار سعید منتظر المهدی در نخستین نشست خبری در سال 95 اظهار کرد: سال 95 با شعار رهبری با نام اقتصادی مقاومتی، اقدام و عمل مزین شده که مشابه ابلاغ تدوین فرامین رهبری برای پلیس ایست و در راستای تحقق این شعار پلیس هر آنچه را که در توان دارد به کار می‌گیرد .

وی ادامه داد: تشدید اقدامات مقابله‌ای با قاچاق کالا به منظور ایجاد امنیت اقتصادی و پیشگیری از اقتصاد غیر رسمی در دستور کار مرزبانی قرار گرفته است .

سخنگوی ناجا اذعان داشت: مرکز افکارسنجی ناجا در دو مرحله آغازین و روزهای آخر نوروز از مردم نظرسنجی کرده است و با حجم نمونه 11 هزار نفر در بیش از 8 استان کشور نظرسنجی انجام شد که میانگین سنی 39 سال بود که 79 درصد را مردان و 80 درصد را متأهلین را تشکیل دادند .

وی ادامه داد: در زمینه احساس امنیت شهروندان در نوروز مردم نمره 86 از 100 و تعبیر دیگر 17 از 20 را دادند که بیشترین میزان در حوزه جانی و کمترین میزان این نمره در حوزه مالی بود .

این مقام ارشد انتظامی اذعان داشت: در خصوص میزان رضایتمندی شهروندان از عملکرد پلیس نمره 80 از 100 یا به تعبیری 16 از 20 نمره مردم به عملکرد پلیس بود که بیشترین رضایتمندی از اطلاع رسانی و کمترین میزان رضایتمندی از فرایند ترافیک بود .

وی با بیان اینکه میزان رضایتمندی مأموران ناجا از برخورد مردم با پلیس 92 درصد بوده است گفت: در مورد نحوه برخورد مأموران پلیس با مردم و میزان رضایتمندی از آنها نمره 79 از 100 و به تعبیر 15/8 درصد از 20 میزان رضایتمندی مردم از عملکرد پلیس و نحوه برخورد مأموران با مردم بود .

معاون اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه احساس امنیت در جامعمه افزایش یافته و امید است این روند تا پایان سال تداوم یابد خاطرنشان کرد: شعار نوروز نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران "پلیس و مردم، نظم و قانونمندی و نشاط و رهایی به نحو مطلوبی تحقق یافته است" و پلیس در ایام نوروی تمام تلاش و توان خود را برای اقدامات مؤثر و مطلوب و خدمات‌رسانی به مردم به کار گرفته است .

منتظر المهدی ادامه داد: علیرغم افزایش 10 درصدی تعداد سفر در نوروز 95 با کاهش 4 درصدی یعنی 389 نفر تلفات جاده‌ای سر صحنه رو به رو بوده‌ایم .

این مقام ارشد انتظامی افزود: در سال 94 یک میلیون و 500 هزار نفر برای مرحله اول گواهینامه دریافت کرده و بیش از یک میلیون و 400 وسیله نقلیه به ناوگان حمل و نقل افزوده شده است .

وی اظهار کرد: در نوروز سال 95 نسبت به مدت زمان سال قبل با کاهش 18 درصدی تلفات ناشی از حوادث رانندگی مواجه بودیم .

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد که در سال 1390 تلفات یک هزار و 319 نفر بود که این رفم در سال 94 به 976 نفر رسید و امسال نیز 684 نفر بودند .

وی به بیشترین ساعات تصادفات در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: بیشترین ساعات تلفات 18 تا 24 بوده و بیش از 50 درصد تصادفات در شعاع 30 کیلومتری شهرها به وقوع پیوست .

سخنگوی ناجا افزود: 45 درصد از تصادفات به دلیل واژگونی و 55 درصد به دلیل خواب‌آلودگی و تخطی از سرعت مجاز، سرعت غیر مجاز و عدم توجه به فاصله طولی و توجه به جلو بوده است .

منتظر المهدی اظهار کرد: از تعداد حدود 147 راننده‌ای که در حوادث رانندگی ایام نوروز مقصر بوده‌اند بخش قابل توجهی را سن بین 20 تا 30 سال تشکیل می‌دادند و همچنین بخشی هم مربوط به افرادی بود که برای با اول گواهینامه دریافت کرده بودند .

افزایش 7 درصدی توقیف خودرو در نوروز 95

وی از افزایش 7 درصدی توقیف خودرو در نوروز 95 خبر داد و گفت: بیش از 200 هزار راننده‌ای که در ایام نوروز سرعت غیر مجاز داشته‌اند و حدود 2 هزار میلیارد تومان خسارت ناشی از حوادث تصادفات جاده‌ای در ایام نوروز بوده است .

وی به اقدامات پلیس آگاهی در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: در پلیس آگاهی کاهش 4 درصدی در حوزه سرقت وجود داشت و کشفیات نیز به 93 درصد رسید که بخشی از این کشفیات مربوط به سرقت‌هایی بود که در ماه‌های گذشته رخ داده بود .

وقوع 28 هزار فقره سرقت در ایام نوروز

سخنگوی ناجا با بیان اینکه 28 هزار فقره سرق که در ایام نوروز رخ داده بود گفت: بیش از 5 هزار و 500 وسیله نقلیه کشف شد که 2 هزار موتورسیکلت و 3 هزار و 500 خودرو بود .

جرائم جنایی بیش از 11 درصد کاهش یافت

وی از کاهش 11 و نیم درصدی جرایم جنایی خبر داد و گفت: تعداد قتل در ایام نوروز 17 درصد کاهش یافته است و همچنین افزایش کشفیات قتل در ایام نوروز 95 به 10 درصد رسیده است .

افزایش 12 درصدی کشفیات مواد مخدر در نوروز 95

سخنگوی ناجا به اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: در ایام نوروز کشفیات مواد مخدر به بیش از 18 تن رسید که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل 12 درصد افزایش یافته است .

منتظر المهدی به اقدامات پلیس فتا در ایام نوروز 95 اشاره کرد و گفت: در زمینه رصد و شناسایی 20 مورد معاند و کلاهبردار در شبکه‌های اجتماعی از اقدامات پلیس فتا در ایام نوروز بوده است .

وی ادامه داد: فردی با نام جعلی پلیس فتا مبادرت به اخاذی می‌کرد که دستگیر شد و همچنین دستگیری کلاهبرارفیشینگ در یکی از بانک‌ها از اقدامات دیگر پلیس فتا بوده است .

این مقام ارشد انتظآمی به اقدامات مراکز پلیس + 10 اشاره کرد و گفت: بیش از 300 هزار خدمت از طریق مراکز پلیس + 10 ب مردم ارائه شد و توانستند در این ایام به مردم خدمات‌رسانی کنند .

افزایش 18 درصدی کشفیات سلاح غیر مجاز در ایام نوروز

سخنگوی ناجا گفت: کشفیات سلاح در ایام نوروز 18 درصد افزایش یافته و همچنین در حوزه کشف مشروبات الکلی با افزایش 30 درصدی مواجه بودیم و بیش از 800 واحد صنفی متخلف نیز پلمپ شد .

وی به اقدامات پلیس مرزبانی ناجا اشاره کرد و گفت: افزایش 17 درصدی دستگیری متجاوزین مرزها و همچنین افزایش 13 درصدی طرد اتباع بیگانه و همجنین هلاکت یکی از اشرار در مرزهای کشور از جمله اقدامات پلیس مرزبانی ناجا بوده که در راستای صیانت از مرزها انجام گرفته است .

وی ادامه داد: خلبانان در ایام نوروز 260 ساعت پرواز در 263 سرتی پرواز خدمات در ایام نوروز به مردم ارائه دادند .

افزایش 7 درصدی تماس‌ها با مراکز پلیس + 10 در ایام نوروز

منتظر المهدی گفت: در نوروز 95 افزایش 7 درصدی تماس با مراکز پلیس +10 وجود داشت و 560 تماس گرفته شده که در نوروز 94 این رقم 520 مورد بود که رسیدگی شد .

این مقام ارشد انتظامی افزود: از 8 هزار و 288 تماسی که با سامانه 197 در پلیس بازرسی ناجا ایجاد شد بیش از 90 درصد تقدیر و تشکر از اقدامات پلیس بود .

وی خاطرنشان کرد: در ایام نوروز 95 با کاهش 67 درصدی شهدا مواجه بودیم که این رقم در نوروز 94 به 10 مورد رسیده بود که د ر نوروز 94 تعداد 4 نفر از مأموران ناجا به شهادت رسیدند .

وی ادامه داد:‌ در سال گذشته نسبت به سال جاری با افزایش 150 درصدی شهدای ناجا مواجه بودیم .

سردار منتظر المهدی از افزایش 68/9 درصدی کشفیات قاچاق کالا در نوروز 95 خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: در ایام آغاز نوروز 95 در استان خراسان رضو ی یک فقره سرقت انجام شد که حدود 4 کیلو طلا به سرقت رفت که سارقان در روز 12 فروردین دستگیر شدند که این سارقان 2 نفر جوشکار و یک کلیدساز بوده‌اند و بارها برای سرقت اقدام کرده بودند.

وی افزود: در نوروز 95 یک فقره سرقت در تهران انجام شد و بیش از 17 میلیون تومان وجه نقد و قطعاتی از طلا به سرقت رفت که این افراد نیز در روز 11 فروردین توسط کارآگاهان پلیس پایتخت دستگیر شدند که این سارقان پدر و پسر و نفر سوم یک سارق حرفه‌ای بود و پدر و پسر دستگیر شدند اما سارق حرفه‌ای دردرگیری با پلیس از پای درآمد.

سردار منتظر المهدی در پایان به حادثه کازرون اشاره کرد و گفت‌: حادثه کازرون در دست بررسی قرار دارد که متأسفانه سوداگران مرگ که پرونده سنگین و سابقه کیفری داشته‌اند در سایه قسمت یکی از مأمورین واعتمادی که به آنها شد سه نفر از مأموران ناجا را به شهادت رسانده اما خود فرد با شلیک گلوله مهار و دستگیر شد.

ارسال نظر: