رئیس سازمان امداد و نجات تشریح کرد
استقرار دومین بالگرد امدادی در خوزستان/ اسکان اضطراری ۲۰۰۰ سیلزده
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر که به منظور ارزیابی خدمات ارائه شده و برنامهریزی برای خدمترسانی بهتر به هموطنان در مناطق سیل زده خوزستان به این استان سفر کرده، از استقرار دومین بالگرد هلال احمر در خوزستان برای ارائه خدمات بهتر به مردم خبر داد.
به گزارش « نسیم آنلاین »، دکتر ناصر چرخساز با اشاره به این که هم اکنون سیلاب در استان خوزستان در حرکت بوده و به شهرستان کارون رسیده است، اظهار کرد: هم اکنون هموطنان در شهرستانهای شوش و شوشتر درگیر سیل و آبگرفتگی هستند و لذا بیشترین تمرکز هلال احمر در ارائه خدمات به هموطنان در این شهرستانها است.
وی با اشاره به این که تا کنون 6 هزار و 900 تن از متاثران سیل و آب گرفتگی خدمات امدادی لازم را دریافت کردهاند، اظهار کرد: بر این اساس 2 هزار و 300 تن نیز از خدمات اسکان اضطراری بهره بردهاند.
رئیس سازمان امداد و نجات تصریح کرد: از زمان وقوع سیل و آب گرفتگی در استان خوزستان و به عبارتی در چهار روز گذشته، حدود یک هزار دستگاه چادر، 4 هزار و 600 تخته پتو، یک هزار و 600 تخته موکت، حدود 10 هزار قوطی انواع کنسرو و سایر اقلام اولیه زیستی میان سیل زدگان توزیع شده است.
وی گفت: از ابتدای وقوع سیل و آبگرفتگی در کشور تا کنون چهار تن مواد غذایی و اقلام زیستی در میان هموطنان متاثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شده است.
بنابراعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، چرخساز به برگزاری جلسه روسای شعب هلال احمر و مدیریت بحران استان در شهرستان شوش اشاره و اظهار کرد: در این جلسه اقدامات هلال احمر در مناطق سیل زده استان خوزستان تحلیل و ارزیابی شده و درباره اقدامات آتی در مناطق درگیر سیل و آبگرفتگی در خوزستان تصمیمات کاربردی اتخاذ خواهد شد.