وزیر علوم:

مقدمات اجرای سه طرح علمی تحقیقاتی با اتحادیه اروپا فراهم شده است

کدخبر: 2040687

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ۱۴۱طرح تحقیقاتی مشترک با مراکز علمی کشورهای اروپایی گفت: مقدمات اجرای سه طرح علمی تحقیقاتی بزرگ ۳ میلیون یورویی نیز با اتحادیه اروپا فراهم شده است.

به گزارش «نسیم آنلاین»، دکتر محمد فرهادی درجمع خبرنگاران در دانشگاه کاشان، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: بیش از چهار هزار شرکت دانش بنیان تاکنون متقاضی دریافت مجوز تاسیس بوده‌اند که ۲ هزار و ۲۰۰ مورد از این شرکت‌ها در پارک‌های علم و فناوری فعال شده‌اند.

وی با بیان اینکه تاسیس شرکت‌های دانش بنیان درون شهر‌ها مانعی ندارد و طبق مصوبات دولت می‌توانند در محدوده شهر‌ها فعالیت کنند، گفت: بر اساس ضوابط و مقررات، پارک‌های علم وفناوری از امکانات و زیر ساخت‌های موجود در پارک‌ها برخوردارند و از تسهیلات وام‌های کم بهره صندوق‌های پژوهش و فناوری می‌توانند استفاده کنند.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: ۱۶ صندوق پژوهش و فناوری در کشور وجود دارد که درون پارک‌های علم و فناوری مستقر هستند و از معافیت‌های مالیاتی برخوردارند.

دکتر فرهادی در ادامه سخنان خود یکی از مهم‌ترین اقدامات وزارت علوم را توجه به پژوهش و فناوری بیان کرد و گفت: حدود یک و یک دهم درصد از تولید ناخالص ملی در سال جاری برای حوزه پژوهش و فناوری در نظرگرفته شده که این رقم حدود ۲ برابر سال گذشته است.

وی همچنین از ایجاد پارک علم وفناوری در دانشگاه کاشان خبر داد و گفت: با توجه به استعداد‌ها و قابلیت‌های شهرستان کاشان در زمینه صنایع اسانس، فرش و گلاب، ایجاد پارک علم و فناوری در این دانشگاه در دستور کار وزارت علوم قرار می‌گیرد.

وزیر علوم طرح آمایش آموزش عالی را ازاساسی‌ترین برنامه‌های وزارت علوم عنوان کرد و گفت: در این طرح بازنگری ۶۰۰ رشته تحصیلی که کاربردی است در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در سیاست‌های کلان علم و فناوری که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است، تبدیل علم به ثروت با حفظ ارزش‌های اسلامی مد نظر است و معنای آن این است که باید آموزش، پژوهش، نوآوری و فناوری را در راستای تبدیل علم به ثروت در جهت رفع نیازهای کشورداشته باشیم

دکتر فرهادی ارتباط بین آموزش و عمل، دانشگاه با صنعت و حضور استادان در محیط‌های صنعتی، فراهم کردن فرصت‌های مطالعاتی در صنعت، گذراندن دوره‌های پسا دکترای داخلی صنعتی و توسعه دیپلماسی علمی و بین المللی را از دیگربرنامه‌های وزارت علوم در طرح آمایش عنوان کرد.

ارسال نظر: