حضور سازمان بازرسی در تأمین اجتماعی/ مدیران بیمه همکاری کنند
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور بخشنامهای، برلزوم همکاری و تعامل مدیران بیمهای و درمانی این سازمان در سراسر کشور با بازرسان سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد.
به گزارش « نسیم آنلاین » از سازمان تأمین اجتماعی، در بخشنامهای که سیدتقی نوربخش مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به مدیران بیمهای و درمان این سازمان ارسال کرده، تأکید جدی شده که حتما باید با سازمان بازرسی کل کشور همکاری لازم را داشته باشند.
در این بخشنامه آمده است: در اجرای ماده هشت قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور، تمامی مدیران کل بیمه ای و مدیریت های درمانی استان ها مکلف هستند اسناد و مدارک مورد لزوم در تحقیقات سازمان محترم بازرسی کل کشور را در اسرع وقت در اختیار بازرسان آن سازمان قرار دهند و همکاری لازم را مبذول دارند.
نوربخش تاکید کرده است که روسای ادارات بازرسی و حقوقی استان ها مکلف هستند پیگیری ها و اقدامات لازم را جهت اجرای این بخشنامه بعمل آورند.
سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین صندوق اجتماعی کشور 41 میلیون و 200 هزار نفر بیمه شده دارد.