اعمال محدودیت‌های جدید ترافیکی/ یک طرفه شدن جاده چالوس و هراز از ساعت ۱۳ امروز

کدخبر: 2045546

با پایان تعطیلات عید سعید فطر و بازگشت مسافران امروز بار دیگر محدودیت جدید ترافیکی در محورهای پرتردد بخصوص محورهای شمالی اعمال می‌شود.

به گزارش « نسیم آنلاین »، براین اساس جاده چالوس از بعد از ظهر امروز به سمت تهران یک طرفه خواهد شد. پلیس از مسافران خواسته در صورت امکان بازگشت خود را به شنبه و یکشنبه موکول کنند چرا که بازگشت حجم زیاد مسافر در یک زمان کوتاه سبب گره های ترافیکی و توقف های طولانی مدت خواهد شد.

پلیس راه ناجا اعلام کرد: ترافیک در محور هراز( شمال به جنوب محدوده‌های تونل یک و پنجاب) و شمال به جنوب محور رشت_قزوین (محدوده‌های رودبار و منجیل) پرحجم و نیمه سنگین و در محور کرج_چالوس (شمال به جنوب محدوده‌های دزدبن و تونل کندوان پرحجم و روان) گزارش شده است.

سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار می باشند.

سرهنگ رحمانی سرپرست مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور افزود: از ساعت ۱۳ امروز یک طرفه شدن جاده چالوس و هراز از سمت شمال به سمت کرج و رودهن انجام می‌شود.

ارسال نظر: