سخنگوی سازمان آتش‌نشانی خبر داد:

آتش‌سوزی گسترده در انبارهای لوازم آرایشی و بهداشتی/ آتش‌سوزی ربطی به پالایشگاه تهران ندارد

کدخبر: 2046464

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از وقوع آتش‌سوزی گسترده در دو سوله حاوی لوازم آرایشی و بهداشتی در جاده قدیم قم منطقه خیرآباد خبر داد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، جلال ملکی عصر امروز از وقوع یک فقره آتش‌سوزی گسترده در جاده قدیم قم منطقه خیرآباد و از اعزام آتش‌نشانان 7 ایستگاه به همراه تجهیزات کامل به منطقه خبر داد.

ملکی درباره ابعاد این حادثه گفت: با حضور در منطقه مشخص شد سقف یکی از سوله‌ها به دلیل حجم آتش‌ به طور کامل ریخته و آتش گسترده‌ای سوله را فرا گرفته است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی بررسی‌ها نشان داد مواد موجود در این سوله‌ها بخش زیادی لوازم آرایشی و بهداشتی و همچنین لوازم پیش‌ساز محصولات آرایشی و بهداشتی است که آتش زیادی تولید می‌کرده است.

ملکی با اشاره به عملیات اطفاء حریق گفت: آتش‌نشانان در مدت زمان اندکی آتش را مهار کرده اما از آنجا که سقف سوله ریخته است عملیات لکه‌گیری با کندی انجام می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: چندین کپسول گاز مایع در اوزان مختلف پیش از انفجار از محل خارج شده و در این حادثه تنها یکی از آتش‌نشانان یکی از ایستگاه‌های کهریزک مصدوم شده است.

ملکی با اشاره به بی ارتباط بودن این حادثه با پالایشگاه تهران گفت: این حادثه هیچ ربطی به پالایشگاه تهران نداشته و فاصله آن تا محل پالایشگاه نیز زیاد است اما احتمالا با توجه به دود برخاسته از محل حریق، عده‌ای گمان کردند که در پالایشگاه حادثه‌ای روی داده که این موضوع صحیح نیست.

ارسال نظر: