رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اعلام کرد:

امدادرسانی به سیل‌زدگان در ۱۱ شهرستان/ توزیع پتو و نایلون در میان متاثران

کدخبر: 2061117

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به امدادرسانی به ۲ و ۷۳۳ هزار تن از سیل زدگان در چهار استان، گفت: ۵۰۰ تخته پتو، ۴۰۰ تخته موکت، ۴۰۰ ست شست و شو و ۶۰۰ عدد کنسروجات به همراه ۸۰۰ کیلوگرم نایلون در میان متاثران توزیع شده است.

به گزارش « نسیم آنلاین »، ناصر چرخساز رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ایران اظهار داشت: از هفدهم شهریور تا ساعت 19 پنجشنبه(18 شهریورماه) چهار استان مازندران، گلستان، گیلان و آذربایجان غربی و 11 شهرستان املش، لاهیجان، فومن، لنگرود، بندرانزلی، رامسر، ساری، گرگان، کردکوی، بندرترکمن و ارومیه متاثر از سیل و آبگرفتگی شدند.

رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر به امدادرسانی به هموطنان ساکن در 24 شهر و روستا اشاره کرد و افزود: تاکنون به 2 هزار و 733 تن از متاثران از سیل و آبگرفتگی امداد رسانی شده و همچنین یک هزار 160 نفر در مدارس و اماکن ورزشی، اسکان اضطراری داده شده اند.

وی تاکید کرد:، تاکنون از 290 واحد مسکونی توسط 61 موتور پمپ و لجن کش تخلیه آب صورت گرفته و همچنین 77 دستگاه خودرو نیز از مسیر سیلاب رهاسازی شده است؛ همچنین 500تخته پتو ،400تخته موکت،400 ست شست و شو و600 عدد کنسروجات به همراه 800کیلوگرم نایلون در میان متاثران توزیع شده است.

به گفته چرخساز، امدادرسانی ها از سوی عوامل هلال احمر در استان گلستان وآذربایجان غربی همچنان ادامه دارد.

ارسال نظر: