رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به «نسیم آنلاین»:

بالگردهای امدادی هلال احمر از مرغوبیت و استاندارد لازم برخوردار هستند

کدخبر: 2064556

رئیس سازمان امداد و نجات معتقد است که بالگردهای جمعیت هلال احمر ایران از نظر مرغوبیت و استاندارد در بهترین شرایط قرار دارند.

ناصر چرخساز رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «نسیم آنلاین» با اشاره به مرغوبیت بالگردهای جمعیت هلال احمر، افزود: بر خلاف برخی اظهارنظرها بالگردهای جمعیت هلال احمر از بهترین نوع بالگرد امداد و نجات در جهان محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: ما به تازگی چند بالگرد جدید به ناوگان هوایی امداد و نجات اضافه شده اند که این بالگردها از نوع "ای پی 412" است که بهترین نوع بالگرد امدادی در جهان محسوب می‌شود.

رئیس سازمان امداد و نجات اظهار داشت: هم اکنون سازمان 22 فروند بالگرد در اختیار دارد که همه استان‌های کشور را توسط این بالگردها پوشش امدادی می‌شوند.وی گفت: حدود 2 هزار ساعت پرواز امدادی در سطح کشور در سال توسط بالگردهای جمعیت هلال احمر انجام می‌شود.

چرخساز در خصوص خرید بالگردهای جدید نیز در خاتمه خاطرنشان کرد: اگر بودجه لازم در اختیار سازمان امداد و نجات قرار بگیرد به طور یقین اقدام به خرید بالگردهای جدید برای افزودن به ناوگان امدادی هلال احمر خواهیم کرد.

ارسال نظر: