مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی:

بدهی‌های دولت به تأمین اجتماعی در طول برنامه ششم پرداخت می‌شود

کدخبر: 2065235

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: بدهی‌های دولت به سازمان تامین اجتماعی در طول برنامه ششم توسعه پرداخت می‌شود.

به گزارش « نسیم آنلاین »، سیدتقی نوربخش در مراسم بزرگ پیاده روی بازنشستگان و تقدیر از بازنشستگان و مستمری بگیران نمونه سازمان تامین اجتماعی در پارک آب و آتش این مطلب را بیان کرد.

وی اظهار داشت: بدهی‌های دولت به سازمان تامین اجتماعی در طول برنامه ششم توسعه پرداخت می شود و در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و در طول برنامه بدهی‌های دولت پرداخت خواهد شد.

نوربخش خاطرنشان کرد: درصورت پرداخت این بدهی، ما می‌توانیم خدمات به بیمه شدگان و مستمری بگیران را افزایش دهیم و بحث درمان و همسان سازی حقوق بازنشستگان را هم به صورت ویژه پیگیری کنیم.

نوربخش گفت؛ موضوع بیمه تکمیلی که به عنوان خواسته به حق شماست نیز به صورت ویژه دیده شده است.

وی با بیان اینکه بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی با مشارکت این سازمان تداوم خواهد شد، گفت؛ برای درمان و معیشت شما گام‌های بلندتری برداشته می‌شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: من شرمنده کمی و کاستی‌هایی که به طور تاریخی در سازمان است، هستم اما دو تعهد نسبت به شما داریم یکی حفظ و صیانت از اموال و منابع و چیزی که متعلق به سرمایه گذاری‌های شماست.

وی ادامه داد: تامین اجتماعی وابسته به باند سیاسی و گروه اقتصادی خاصی نیست و حیاط خلوت هم نیست و در دولت یازدهم سعی کردم تامین اجتماعی را از حیات خلوت خارج کنم و از اموال شما صیانت کنم.

وی با بیان اینکه دولت روحانی نیز از اموال این سازمان صیانت می‌کند، گفت: دولت در سه سال گذشته از لحاظ اقتصادی و به دلیل کاهش قیمت نفت با مشکل مواجه بود و ما از این نظر شرمنده مستمری بگیران هستیم.

نوربخش ادامه داد: ما برای افزایش مستمری شما تلاش زیادی انجام دادیم اما معجزه نکردیم ولی در طول سه سال بالاتر از نرخ تورم مستمری را افزایش دادیم.

وی تعهد دیگر این سازمان نسبت به بازنشستگان را تلاش شبانه روزی جهت حل مشکلات آنها عنوان کرد و افزود: ما هر روز یک مشکل را از پیش روی شما برمی‌داریم و نمی‌گوییم در نقطه مطلوبی هستیم اما تلاش برای ارتقای وضعیت درمانی، حقوقی، معیشتی شما بیانگر همت ماست اما طبیعتاً تا رسیدن به شرایط مطلوب فاصله داریم و باید در این مسیر تلاش کنیم.

ارسال نظر: