جانشین فرماندهی پلیس ناجا:

۲۰ میلیارد دلار قاچاق کالا داریم

کدخبر: 2066076

مومنی با اشاره به افزایش ۳۴ درصدی کشفیات در حوزه قاچاق کالا و ارز گفت: بر اساس آمارها حدود ۲۰ میلیارد دلار قاچاق کالا داریم که ضربه سختی به پیکره اقتصاد کشور وارد می‌کند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی « نسیم آنلاین »، سردار مومنی جانشین فرماندهی پلیس ناجا با تبریک هفته ناجا در همایش سراسری کاراگاهان سراسر کشور گفت: خوشحالم که در این جمع پر تلاش شرکت می‌کنم ما در سال 94 و 95 خوشبختانه شاخص‌های امنیتی مان بسیار بهبود داشته است همه مردم ایران ایران با تمام وجود لمس کرده‌اند.

وی با اشاره به موقعیت حساس منطقه خاورمیانه گفت: ایران عزیزمان مثل یک جزیزه امن به رشد و توسعه خود ادامه می‌دهد و این دستاورد بزرگ مرهون رهنمودهای مقام معظم رهبری و فرمانده ناجا و همچنین همکاری مردم است.

سردار مومنی گفت: در همه عرصه‌ها شاهد رشد هستیم در حوزه وقوع اکثر جرایم کاهش داشته است دو در صد در سرقت خودرو افزایش داشته‌ایم اما وقوع جرایم مسلحانه کاهش چشمگیر داشته است این موفقیت‌ها به برکت رهبری‌های مقام معظم رهبری است.

جانشین ناجا با اشاره به 6 شاخص ناجا در طول سال گفت: مبارزه با قاچاق کالا و مبارزه با عموم سرقت‌ها در اولویت است. بخش سوم ارتقای امنیت و چهارم مبارزه با مواد مخدر و کاهش تصادفات از جمله برترین کارهاست. اولویت 6 ناجا اموزش است و برای ان سه قرار گاه سرقت مبارزه با قاچاق کالا و آموزش راه‌اندازی شده است.

سردار مومنی ادامه داد: ارتقای آموزش در نیروی انتظامی اهمیت بسیار ویژه‌ای دارد و بدون آموزش امکان به سامان کردن هیچ کاری وجود ندارد. ارتقای مهارت و آموزش در کنار استفاده از تجربیات باعث رشد در نیروی انتظامی هستیم.

سردار مومنی با اشاره به افزایش 34 درصدی کشفیات در حوزه قاچاق کالا و ارز گفت بر اساس آمارها حودود 20 میلیارد دلار قاچاق کالا را داریم که ضربه سختی به پیکره اقتصاد کشور وارد می‌کند.

وی مبارزه با قاچاقچیان عمده را با انجام کارهای اطلاعاتی مهم برشمرد و گفت در بحث قاچاق کالا و مبارزه با ان باید خلا های قانونی را از بین برد و به صورت علمی و مکانیزه با این پدیده برخورد کرد.

جانشین ناجا ادامه داد: در هفته گذشته یک باند بزرگ قاچاق کالا در هرمزگان شناسایی شد که فقط به خاطر دستی بودن ثبت‌ها و اقلام در سیستم‌ها انجام شده بود و در صورتی که این ثبت‌ها به صورت مکانیزه باشد از وقوع این قبیل ارتشاع و خلاف کاری جلوگیری می‌شود.

سردار مومنی گفت: در حوزه وقوع مردم باید بپذیرند که پلیس متولی وقوع جرایم نیست اتفاقاتی که در حوزه اقتصادی رخ می‌دهد اما اینها که بر بستر آسیب‌ها سوار می‌شود نقش تولید امنیتی است مردم می‌پذیرند در وقوع همه نقش‌ها مربوط به ناجا نیست اما در حوزه کشف مسولیت اصلی با نیروی انتظامی است در این حوزه باید با تمام توان در صحنه حضور داشته باشیم.

حوزه کشف می‌تواند نمادکار آمدی در حوزه انتظامی باشد چون بیشترین سهم مربوط به پلیس است و باید در این زمینه با ارتقلی مهارت و دانش و بدون استفاده از فناوری‌های نوین قابل تحقق نیست.

وی افزود: در حوزه کشف، سرعت عمل بسیار مهم است. همین که مردم متوجه شوند که ما تلاشمان را با سرعت آغاز کرده ایم، احساس امنیت به مردم می دهد. کسی که قربانی جرمی شده است، آسیب دیده است. کادر درمانی و پرستار باید مدیریت صحنه را هم داشته باشد که آرامش را در قربانی ایجاد کند. در کنار مهارت های تخصصی کارآگاهان روش های مدیریت صحنه و برخوردهای روان شناختی هم باید آموزش داده شود.

ارسال نظر: