قائممقام سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر:
امدادرسانی به بیش از ۹ هزار آسیبدیده و درمان سرپایی بیش از ۳ هزار مصدوم
قائم مقام سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با اعلام وقوع ۷۳۰ مورد حادثه در هفته گذشته، اعلام کرد: ۱۳ هزار و ۴۴۴ تن در حوادث هفته گذشته آسیب دیده و ۹ هزار و ۵۵۶ تن از خدمات امدادی لازم بهره بردند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی « نسیم آنلاین »، مرتضی سلیمی با اعلام این خبر، گفت: 370 مورد از حوادث هفته گذشته جادهای، 176 مورد خدمات حضوری، 64 مورد شهری، 12 مورد کوهستان، 3 مورد ساحلی، 2 مورد ریزش آوار و مابقی مربوط به سایر حوادث بوده است.
وی با اشاره به آسیبدیدگی 13 هزار و 444 تن در حوادث هفته گذشته، اظهار کرد: یکهزار و 376 تن در حوادث جادهای، 88 تن در حوادث شهری، 23 تن در کوهستان، 3 تن در حوادث ساحلی و مابقی در سایر حوادث آسیب دیدهاند.
قائم مقام سازمان امداد و نجات با اشاره به امدادرسانی به 9هزار و 556 تن در حوادث هفته گذشته، عنوان کرد: بر این اساس به 113 تن در حوادث جادهای، 14 تن در کوهستان، 6 تن در حوادث شهری، 9 هزار و 342 تن در خدمات مناسبتی و مابقی در سایر موارد امدادرسانی لازم ارائه شد.
وی با اشاره به اسکان اضطراری 64 تن در حوادث هفته گذشته، عنوان کرد: در مجموع در هفته گذشته 3 هزار و 716 تن مصدوم شدند که از این میان 541 تن به مراکز درمانی منتقل و 3 هزار و 175 تن سرپایی درمان شده و در مجموع 637 تن از حوادث نجات یافتند.