زرند کرمان لرزید

کدخبر: 2069687

معاون عملیات سازمان امداد و نجات از وقوع زمین‌لرزه ۴.۸ ریشتری در زرند کرمان خبر داد و گفت: ۳ تیم ارزیاب جهت بررسی ابعاد این زمین‌لرزه به منطقه اعزام شدند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، شاهین فتحی در گفتگو با فارس در ارتباط با وقوع زمین‌لرزه در زرند کرمان گفت: این حادثه ساعت 18:40 دقیقه بعدازظهر امروز در 5 کیلومتری زرند و 14کیلومتری یزدان‌شهر به وقوع پیوست.

وی با اشاره به اینکه زمین‌لرزه در عمق 10 کیلومتری زمین رخ داده است، افزود: یک پس‌لرزه 3.4 ریشتری نیز ساعت 18:52 دقیقه در این منطقه به وقوع پیوسته است.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد:‌بلافاصله پس از وقوع این زمین‌لرزه، 3 تیم ارزیاب جهت بررسی ابعاد حادثه به منطقه اعزام شدند که خوشبختانه بررسی‌ها حاکی است که در 4 شهر کوچک خانوک، یزدان‌شهر، ریحان‌شهر و زرند زمین‌لرزه تاکنون خسارات جانی و مالی به همراه نداشته است.

گفتنی است این زمین‌لرزه در کرمان نیز احساس شده است.

ارسال نظر: