مصدومیت ۱۰ نفر در زلزله زرند

کدخبر: 2071063

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار زرند از مصدومیت ۱۰ نفر در زلزله عصر امروز این شهرستان خبر داد و گفت: ۶ نفر از مصدومان در بیمارستان امام علی(ع) و ۴ نفر در بیمارستان سینا زرند پذیرش شدند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، علی صادق‌زاده در گفت‌گو با فارس در زرند با اشاره به زلزله 4.7 ریشتری امروز در این شهرستان اظهار داشت: 10 نفر در این زلزله مصدوم شدند که 6 نفر از مصدومان در بیمارستان امام علی(ع) و 4 نفر در بیمارستان سینا زرند پذیرش شدند.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار زرند تصریح کرد: خساراتی که در زمین‌لرزه 29 مهر سال جاری به برخی واحدهای مسکونی وارد شده بود در زلزله عصر امروز تشدید شده است.

به گزارش فارس، جمعی از شهروندان زرندی با حضور در فرمانداری و جمعیت هلال احمر این شهرستان متقاضی دریافت چادر هستند.

شهرستان زرند که در 75 کیلومتری شمال کرمان واقع شده است بر روی یکی از گسل‌های زلزله‌خیز ایران قرار دارد.

ارسال نظر: