شهردار منطقه ۱۲ در گفت‌وگو با فارس:

قدیمی ترین ساختمان کفش ملی مقاوم سازی نشد/مالک بی توجه است

کدخبر: 2316626

شهردار منطقه ۱۲ با بیان اینکه قدیمی ترین ساختمان کفش ملی مقاوم سازی نشده است، گفت: مالک بی توجه است و مدیریت کفش ملی نیز تغییر کرده است.

علی‌محمد سعادتی شهردار منطقه ۱۲ در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، در خصوص قدیمی ترین ساختمان کفش ملی ، گفت: شهرداری اقدامات اولیه این ساختمان را انجام داده است، اما مالک هنوز اقدامی انجام نداده است.

وی با بیان اینکه شمع‌کوبی‌های پیرامونی مطابق با وظایف شهرداری برای ایمن‌سازی انجام شده تا مبادا ساختمان به سمت پیاده‌راه ریزش کند، گفت:‌این اقدامات جزو وظایف شهرداری است اما باید مالک فعالیت خود را شروع کند.

سعادتی با تأکید بر این موضوع که مالک کاری انجام نداده است گفت:‌ تغییرات مدیریتی در کفش ملی رخ داده و تا نفرات جدید بیایند و توجیه شود زمان‌بر خواهد بود.

شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به آماده‌سازی محلات برای استقبال از بهار گفت:‌ در بازار عودلاجان فروش محصولات صنایع دستی با همکاری میراث آغاز می‌شود و برنامه‌های متنوعی برای استقبال از بهار داریم.

منبع: فارس

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: