شهردار منطقه یک در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران؛

فعالیت واحدهای صنفی درکه و دربند از امشب ممنوع می‌شود

کدخبر: 2321639

موسوی گفت: به خاطر آغاز موج دوم بارش‌های جوی از امشب فعالیت‌ واحدهای صنفی در سه نقطه کوهستانی شهر تهران ممنوع می‌شود.

سید حمید موسوی شهردار منطقه یک شهرداری تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اعلام هواشناسی مبنی بر آغاز موج دوم بارش های آسمانی از امشب گفت: طبق اعلام سازمان هواشناسی شدت بارش های موج دوم بیشتر از قبل خواهد بود و ما هم به خاطر حفظ جان مردم و در امان ماندن از هر حادثه ای از فعالیت واحدهای صنفی در نقاط حادثه خیز شمال شهر جلوگیری می کنیم.

بیشتر بخوانید؛ کدام نقاط تهران خطر سیل وجود دارد؟

شهردار منطقه یک تصریح کرد: از فعالیت های واحدهای صنفی که در کنار رودخانه ها، روددره ها و مسیل ها اقدام به خدمات اقامتی و پذیرایی می کنند، ممانعت می کنیم و حتی به کوهنوردان هم توصیه می کنیم که از صعود به ارتفاعات هم خودداری کنند.

وی افزود: بیشتر واحدهای صنفی که احتمال به حادثه سازی آنها می رود در حاشیه رودخانه دربند هستند و بعد از آن رود دره درکه برای ما دارای اهمیت است که به خاطر آغاز موج دوم بارش ها که از امشب آغاز می شود، از فعالیت واحدهای صنفی در این سه نقطه جلوگیری می کنیم.

موسوی خاطرنشان کرد: این ممنوعیت تا زمان بازگشت به شرایط عادی جوی ادامه خواهد داشت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: