هلال‌احمر: وضعیت ۱۰ شهر لرستان بحرانی است؛‌ ضرورت اسکان اضطراری ۱۰۰ هزار نفر در خوزستان

کدخبر: 2321899

رئیس جمعیت هلال احمر آخرین وضعیت سیل در استان خوزستان،ایلام و لرستان تشریح کرد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی اصغر پیوندی در برنامه تلویزیونی شبکه خبر در ارتباط با وضعیت امدادرسانی در 3 استان لرستان، ایلام و خوزستان اظهار کرد: امدادرسانی در غرب و جنوب غرب کشور با توجه به بارش باران به صورت ویژه انجام می شود.

وی در ارتباط با وضعیت استان لرستان گفت: از ساعات اولیه صبح امروز و با توجه به بهبود شرایط، 6 فروند هلکوپتر برای انتقال مردم شهرهای این استان و همچنین ارسال مواد غذایی فعال شده است.

پیوندی ادامه داد: در استان لرستان وضعیت به مراتب از سایر استان ها بدتر است و با توجه به بارندگی های روز گذشته، شهر پلدختر در محاصره آب قرار گرفته است و تلاش می شود با همکاری نیروهای مسلح و امدادی، شرایط بهتری در این شهرها به وجود آید.

رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: در استان لرستان، 10 شهر و به ویژه شهرپلدختر وضعیت بحرانی دارد، و در همین ارتباط 6 فروند بالگرد از ابتدای صبح امروز برای انتقال مردم و همچنین امدادرسانی و توزیع غذا فعال شده اند.

وی در ادامه به وضعیت استان ایلام اشاره کرد و گفت: در این استان، 168 تیم عملیاتی فعال هستند که در پلدختر نیز 29 تیم عملیاتی مستقر شده است و در واقع هدف در این مواقع امداد و نجات و جلوگیری از مصدومیت و تلفات احتمالی است که در این بخش سازمان جمعیت هلال احمر با همکاری سایر بخش ها و نیروهای مسلح تلاش دارد که خدمات مناسبی را ارائه کند.

پیوندی با تاکید بر اینکه تا این لحظه تلفات انسانی در پلدختر گزارش نشده است، افزود: خسارات در این شهر بسیار زیاد است و لازم است هموطنان همانند سیل گلستان و مازندران به کمک مردم لرستان، ایلام و خورستان بیایند.

رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه درباره استان خوزستان تصریح کرد: وضعیت این استان خوب نیست، و آب از استان ها ایلام و لرستان به سمت خوزستان حرکت می کند و حجم آب سدهای این استان نیز افزایش یافته است و با باز شدن سدهای احتمالا روستاهای زیادی زیرآب خواهند رفت و در همین رابطه باید 100 هزار نفر اسکان اضطراری پیدا کنند.

طرح پیشنهادی پرداخت مستمری به مدت 3 ماه به سیل زدگان شهرپلدختر و معمولان

نجات 39 نفر از مردم پلدختر از محاصره سیل / ورود تجهیزات و تیم های پزشکی به پلدختر

وزیر آموزش و پرورش برای بازدید از مناطق سیل زده وارد گلستان شد

تمهیدات و محدودیت های ترافیکی در روز طبیعت/ تهرانی ها سمت لواسانات نروند

منبع: تسنیم

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: