موارد زیادی از نقض حقوق بشردوستانه توسط داعش وجود دارد

کدخبر: 936971

هماهنگ کننده امور مربوط به ترویج حقوق در کمیته بین المللی صلیب سرخ با بیان اینکه داعش یک دولت قانونی محسوب نمی‌شود، گفت: با این گروه تروریستی باید با احتیاط برخورد کرد

به گزارش خبرنگار «نسیم»، دیوید مایزلیش در کارگاه آشنایی با اصول نهضت جهانی صلیب سرخ با بیان اینکه اعضای کمیته بین المللی صلیب سرخ اقداماتی را در راستای کمک‌های انسان دوستانه در موصل و شمال کرکوک صورت داده‌اند افزود: البته اقدامات کمیته محدود به آب رسانی، تامین دارو و برخی کمک‌های قضایی بوده است.

وی ادامه داد: اعضای کمیته بین المللی صلیب سرخ با واسطه برخی فرماندهان محلی و تنها با تضمین حفظ جان اعضای کمیته توانسته‌اند در مناطق اشغالی حضور پیدا کرده و بررسی‌هایی را صورت دهند.

مایزلیش اضافه کرد: نمی‌توانیم ادعا کنیم که حقوق جنگ و حقوق بین المللی بشر دوستانه در این مناطق رعایت می‌شود زیرا موارد متعددی از نقض آشکار این حقوق توسط گروه داعش گزارش شده است.

وی اضافه کرد: گروه داعش به قواعد بین المللی پایبند نیست و از همین رو باید با احتیاط با آنها برخورد شود.

ارسال نظر: