حدادعادل: داعش و النصره نتیجه سرمایه‌گذاری سعودی‌ها در مدارس پاکستان هستند

کدخبر: 950830

عضو شورای عالی آموزش و پرورش، با بیان این مطلب تأکید کرد: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش، بر سرمایه‌گذاری در آموزش عالی ارجحیت دارد/ امروز، پیش‌دبستانی مورد توجه آموزش و پرورش نیست

به گزارش خبرنگار «نسیم»، غلامعلی حداد عادل عضو شورای عالی آموزش و پرورش و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در نشست علمی کاربردی مدیران مدارس عضو جامعه تعلیمات اسلامی، اظهار داشت: انسان‌ها اگر فکر کردن را یاد بگیرند، کلید حل مسائل را به دست می آورند. در جامعه کم هستند افرادی که قدرت فکر کردن دارن؛ نگاه کنید که ما چقدر در قضاوت‌ها تابع هیجانات، احساسات و عواطف هستیم که البته نباید به این صورت باشد .

وی خطاب به مدیران جامعه تعلیمات اسلامی گفت: شما باید دانش آموزان را طوری آموزش دهید که لذت فکر کردن را بچشند و اهمیت فکر کردن را درک کنند. باید به همان اندازه که به فکر توسعه مدارس هستید، به توسعه تربیت معلم نیز اهمیت دهید .

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: به شما توصیه می‌کنم برای گرفتن امتیاز یک موسسه تربیت معلم اقدام کنید و به طور مثال سالی 300 معلم در مقطع ابتدایی تربیت کنید .

* پیش‌دبستانی و مهدکودک‌ها، نقطه کور نظام تعلیم و تربیت است

حداد عادل با اشاره به اینکه شما مدیران باید سرمایه‌گذاری خوبی برای تأسیس "مهدکودکها" و "پیش‌دبستانی ها" داشته باشید، تصریح کرد: سابقاً رفتن به مهدکودک و پیش‌دبستانی ها یک امر مستحب و تفننی بود، اما امروز یک ضرورت محسوب می‌شود و شوخی‌بردار نیست .

وی با بیان اینکه امروز در خانه ماندن و خانه‌داری برای مادران یک امر استثنایی شده است، ادامه داد: اهمیت پیش‌دبستانی کمتر از دبستان نیست؛ پیش‌دبستانی و مهدکودک نقطه کور نظام تعلیم و تربیت ماست که رادارهای ما قادر به شناسایی هواپیمایی دشمن نیست و ما غافلیم که با چه برنامه هایی باید مهدکودک دایر کنیم. امروز پیش دبستانی ها و مهدکودک ها مورد توجه آموزش و پرورش نیست .

عضو شورای عالی آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به جایگاه تأثیرگذار جامعه تعلمیات اسلامی گفت: جامعه تعلیمات اسلامی یک سرمایه برای کشور ماست و باید قدر این سرمایه را بدانیم و آن را کارآمد کنیم؛ شما مدیران باید با کسان دیگری که مثل شما فکر می‌کنند، در ارتباط باشید .

حداد عادل افزود: ما باید در کنار آموزش و پرورش دولتی، مدارس هدفمند اسلامی داشته باشیم و بدانیم زمانی که ما کار آموزشی می‌کنیم، خیلی‌ها در جای دیگر مشغول به فعالیت هستند و برای آینده سربازگیری می‌کنند. کسانی که در این مسیر موفق‌تر باشند، آینده برای آن‌هاست .

* رژیم شاه تلاش کرد تا با تعابیر مردم‌فریبانه مدارس اسلامی را جمع کند

وی درباره تبدیل مدارس غیردولتی به دولتی در سال 52 گفت: حدود سال 52 بود که یک روز صبح مردم مشاهده کردند که دولت اعلام کرد، تمام مدارس غیردولتی، دولتی می‌شوند و توجیه آنها نیز این بود که مدارس غیردولتی از مردم شهریه می‌گیرند و حالا که قیمت نفت بالا رفته و کشور پول دارد، دیگر دلیلی وجود ندارد که مدارس غیرمجانی داشته باشیم و تمام مردم باید تحت پوشش دولت باشند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه رژیم شاه تلاش کرد تا با این تعابیر مردم‌فریبانه مدارس اسلامی را جمع کند، افزود: البته هر مدرسه‌ای را که دوست داشتند، نگه می‌داشتند؛ مانند مدارس اندیشه که مربوط به ایتالیایی‌ها بود، اما مدارس اسلامی را جمع کردند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علت این موضوع بعدها مشخص شد؛‌ علت این بود که در حقیقت این تصمیم رژیم شاه به دنبال اوج گرفتن حرکت‌های چریکی مسلحانه در بین جوانان گرفته شد و شاهپور راسخ در سازمان برنامه و بودجه گزارشی را به شاه ارائه داد و اعلام کرد، تحقیقی انجام داده‌ایم که براساس نتایج آن بیشتر افرادی که به صورت چریکی عملیات می‌کنند فارغ‌التحصیلان مدارس اسلامی هستند؛ بنابراین باید ریشه این مدارس برچیده شود .

وی در ادامه تصریح کرد: باید آن روزها را با شرایط امروز مقایسه کنیم و بدانیم که جمهوری اسلامی چه نقش مهمی در گسترش فعالیت مدارس اسلامی دارد. آموزش و پرورش در واقع یک آینده‌نگری و آینده‌نگاری است؛ یعنی نیاز آینده را در نظر گرفته و نیروی لازم را تربیت می‌کند .

* داعش و النصرة؛ نتیجه سرمایه‌گذاری سعودی‌ها در مدارس پاکستان/ نبض امروز آموزش و پرورش، نشان‌دهنده حال فردای جامعه است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با اشاره به شرایط منطقه و جهان اظهار داشت: در دنیا شاهد هستیم که هر فردی که می‌خواهد در هر کشوری منافع دراز‌مدت داشته باشد، در آموزش و پرورش آن کشور هزینه می‌کند.

وی در همین رابطه خاطرنشان کرد: هم اکنون سعودی‌ها مشغول به این کار هستند و بر اساس اطلاعات پراکنده‌ای که دارم، می‌دانم که سعودی‌ها در پاکستان سرمایه‌گذاری وسیعی کرده‌اند؛ به گونه‌ای که در جنوب پاکستان 250 میلیون دلار صرف ساخت مدرسه و تشکیلات آموزشی کرده‌اند و این دانش‌آموزان را تحویل مدارس دینی وهابی می‌دهند که نتیجه آن داعش و النصرة می‌شود .

حداد عادل عنوان کرد: اگر می‌خواهیم حال فردای جامعه خود را بدانیم، باید نبض امروز آموزش و پرورش را بگیریم و اگر آموزش و پرورش مشکل دارد آن را در 100 هزار ضرب کنیم و بدانیم تبدیل به مشکلات فردای جامعه می‌شود .

عضو شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر دانش‌آموز در دوران مدرسه مهارت لازم را کسب نکند با نقص وارد اجتماع می‌شود، افزود: به همین جهت است که معتقدیم اگر تربیت بر تعلیم مقدم است، آموزش و پرورش بر آموزش عالی تقدم دارد. اگر می‌خواهیم جامعه را اصلاح کنیم، باید از آموزش و پرورش شروع کنیم. جامعه‌ای که بخواهد با غفلت از آموزش و پرورش، در آموزش عالی سرمایه‌گذاری کند، مانند فردی است که بدون توجه به بهداشت و تغذیه مادر در دوران بارداری صاحب نوزاد ناقصی می‌شود و تلاش دارد تا برای وی هزینه کند .

ارسال نظر: