فرهمندپور: سند امنیت زنان و کودکان در روابط اجتماعی در مرحله نهایی است

کدخبر: 969309

مشاور وزیر کشور: این سند طی دو هفته آتی برای دریافت نظر اولیه به معاونت امور بانوان و حقوقی ریاست جمهوری ارسال می‌شود/ روح حاکم در برنامه ششم مبتنی بر عدالت در همه جنبه‌ها مانند عدالت جنسیتی باشد

به گزارش خبرنگار «نسیم»، فهیمه فرهمندپور در نشست سالانه مشاوران استانداران و مدیران کل امور بانوان استانداری‌های سراسر کشور افزود: پس از دریافت نظرات در خصوص این سند، از سوی وزیر کشور اعلام نهایی شده و تقدیم دبیرخانه دولت می‌شود.

مشاور وزیر کشور در مورد تدوین برنامه ششم توسعه و پیشنهادات در حوزه زنان اظهار کرد: امیدواریم روح حاکم در برنامه ششم مبتنی بر عدالت در همه جنبه‌ها مانند عدالت جنسیتی باشد و ما به دنبال سهم گرفتن و افزایش آمادگی های ماده‌های مرتبط با زنان نیستیم ولی چنانچه این اتفاق نیافتد و مبتنی بر عدالت نباشد جند ماده مشخص مربوط حمایت از زنان اضافه می‌کنیم.

وی در خصوص مشکلات بودجه‌ای سال جاری گفت: با توجه به انقباضی بودن بودجه دولت در سال جاری مشکل بودجه‌ای در استان‌ها داشته ایم که امیدواریم در سال آینده شرایط بودجه‌ای بهتری فراهم شود چراکه باید تکالیف بجا مانده از برنامه پنجم در سال پایانی آن انجام شود.

فرهمندپور افزود: دفاتر امور بانوان در شأنشان جدا کردن مسائل زنان نیست بلکه کمک به دستگاه‌ها برای رسیدگی کارشناسانه تر مسائل زنان است.

وی در پایان گفت: هماهنگی برای حمایت از زنان و دختران روستایی، توجه به نیازهای پژوهشی زنان، ورود بهتر به حوزه تحکیم خانواده و افزایش جمعیت، حمایت از زنان آسیب دیده از اعتیاد و تلاش برای افزایش کمی و کیفی جمعیت از اولویت‌های ما در سال آینده است.

ارسال نظر: