دستاورد برگزیدگان جشنواره خوارزمی با کمک بخش خصوصی تجاری سازی می‌شود

کدخبر: 985928

سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران با شرکت تامین سرمایه امید برای تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی برگزیدگان جشنواره خوارزمی تفاهم نامه همکاری امضا کرد

به گزارش خبرنگار «نسیم»، در حاشیه بیست و هشتمین جشنواره بین المللی خوارزمی تفاهم نامه همکاری با شرکت تامین سرمایه امید امضا کرد که هدف از امضا این تفاهم نامه سرمایه گذاری و تامین مالی طرح های پژوهشی، ایده های نوآورانه به منظور تولید ثروت بر پایه علم و فناوری و توسعه اقتصاد دانش بنیان است.

احمد اکبری، رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران گفت: این سازمان برنامه دارد برای تجاری سازی فناوری از توان بخش خصوصی استفاده کند که در این راستا برنامه داریم با شرکت های خصوصی که به پژوهشگران خدمات ارائه می کنند تفاهم نامه همکاری امضا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: حدود یک سال از تاسیس مرکز تجاری سازی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران می گذرد که این مرکز پژوهشگران و برگزیدگان جشنواره خوارزمی را به شرکت‌های خصوصی برای تجاری سازی دستاوردهای آنها معرفی می کند.

حبیب رضا حدادی، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه امید با بیان اینکه ارائه تسهیلات به برگزیدگان جشنواره‌های بین المللی خوارزمی از اولویت های این شرکت است، بیان داشت: با همکاری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران قرار است در این شرکت دستاوردهای برگزیدگان جشنواره بین المللی خوارزمی به صنعتگران و سرمایه گذاران معرفی شوند.

وی خاطرنشان کرد: این شرکت به استانداردسازی فرصت‌های سرمایه گذاری، برقراری ارتباط میان سرمایه گذاران و صاحبان طرح ها و تسهیل روند تجاری سازی فرصت های سرمایه گذاری را برای محققان و پژوهشگران فراهم می کند.

حدادی بیان داشت: شرکت های خصوصی در روند رشد و توسعه علم و فناوری کشور نقش بسزایی دارند زیرا می توانند زمینه ورود پژوهشگران به بازار را فراهم کنند.

ارسال نظر: