وزیر علوم: دانشگاه باید در خدمت نیازهای جامعه و حل مشکلات مردم باشد

کدخبر: 993342

محمد فرهادی افزود: وظیفه وزارت علوم در بخش دولتی، فراهم آوردن بسترهای قانونی و ایجاد سازوکارهای تسهیل‌‌کننده برای خیرین آموزش عالی است

به گزارش «نسیم»، فرهادی در دیدار نوروزی با برخی از روسای دانشگاه ها با اشاره به زمان شناسی رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال 1394 باعنوان "دولت و ملت، همدلی و همزبانی"، تجلی این شعار را کمک خیرین به آموزش عالی و تشکیل بنیادهای حمایت از نخبگان در دانشگاه ها دانست و اظهار داشت : هدف این است که نخبگان ما بدون دغدغه های مالی بتوانند به کسب دانش و پژوهش بپردازند .

وزیر علوم همچنین وظیفه وزارت علوم را در بخش دولتی ، فراهم آوردن بسترهای قانونی و ایجاد سازوکارهای تسهیل کننده برای خیرین دانست و افزود : دانشگاه باید در خدمت نیازهای جامعه و حل مسائل و مشکلات مردم باشد . در چنین شرایطی است که مردم خود بر حمایت از آموزش عالی برمی خیزند و حلقه همبستگی دولت و ملت تکمیل می شود.

ارسال نظر: