دادستان تهران خبر داد: حضور در جلسه بعدی دادگاه بابک زنجانی

کدخبر: 1048076

دولت‌آبادی در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه بعدی دادگاه رسیدگی به اتهامات بابک زنجانی حاضر خواهم شد و در آن جلسه توضیحاتی درخصوص این پرونده اعلام می‌کنم/ بخش‌های بعدی پرونده زنجانی در دست تحقیق است

به گزارش «نسیم»، فارس نوشت: عباس جعفری دولت‌آبادی در حاشیه دومین همایش سراسری قضات دادسراهای عمومی و انقلاب تهران با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص اظهارات قاضی صلواتی در جلسه دادگاه بابک زنجانی مبنی براینکه پرونده تخلف بیمارستان پ در دادسرای کارکنان دولت مطرح است، گفت: پرونده در دادسرای کارکنان دولت مفتوح است اما توضیحات آن را در جلسه بعدی دادگاه بابک زنجانی خواهم گفت.

وی با بیان اینکه در جلسه بعدی دادگاه زنجانی که به صورت علنی برگزار می‌شود حاضر خواهد شد، گفت: اگر الان در مورد این موضوع صحبت کنم باعث شبهه خواهد بود.

خبرنگاری در خصوص بحث دوم رسیدگی به پرونده فساد نفتی که قرار است مسئولان نفتی در آن محاکمه شوند سؤال کرد که دولت آبادی در پاسخ گفت این پرونده بخش‌های مختلفی دارد و اولین بخش از آن منجر به صدور کیفرخواست شده است.

دادستان تهران گفت:‌ در این پرونده تحقیقات بسیاری از افراد، وزرای سابق و تمام کسانی که با پرونده زنجانی ارتباط داشتند صورت گرفته که به تدریج کامل می‌شود و در فرصت مناسب ارسال خواهد شد.

وی در خصوص توهینی که هفت‌نامه یالثارات به معاون رئیس جمهور کرده بود، گفت: شکایات مبطوعاتی دو ظرفیتی است و بخشی از آن مستلزم شکایت شاکی است که در همه مواردی که اهانت صورت گیرد ذی‌نفع می‌تواند شکایت کند و این قانون مطبوعات است که کسی حق توهین ندارد، عدم ورود ما به منزله عدم حق ورود شاکی نخواهد بود.

عباس جعفری دولت‌آبادی در دومین همایش قضات دادسرای عمومی و انقلاب تهران که ظهر امروز با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام امینی معاون منابع انسانی قوه قضاییه و جمعی از قضات در مجتمع فرهنگی شهید بهشتی برگزار شد، اظهار داشت: همایش با هدف رویکرد آموزش در قوه قضاییه به ویژه در دادستانی تهران تشکیل شده است. دولت‌آبادی تصریح کرد: در دادستانی تهران به لحاظ کثرت کار و کمبود بازی و گستردگی حوزه قضایی طی سال‌های اخیر کارهای خوبی انجام شده است. دادستان عمومی انقلاب تهران با تأکید براینکه از پلیس و دستگاه‌‌های امنیتی انتظار می‌رود به سراغ متهمان حرفه‌ای مواد مخدر و سرقت بروند، گفت: گرفتاری امروز باندهای مافیایی است که در پشت پرده پنهان شده است. جعفری دولت‌آبادی در ادامه سخنان خود در دومین گردهمایی قضات دادسرای عمومی انقلاب تهران اظهار داشت: قانون مجازات اسلامی مجدداً در دست اصلاح است و این نشان می‌دهد که قوانین به سرعت تصویب و به سرعت اصلاح می‌شوند و باید قوانین پایدارتری داشته باشیم. وی خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: از شما انتظار دارم در مباحث مالی از قضات حمایت کنید، قضات انتظار دارند بعد از سال‌ها خدمت از امکانات مالی و رفاهی بهتری برخوردار باشند، استرس یک قاضی در طول 30 سال خیلی زیاد است. دولت‌آبادی ادامه داد: اخیراً در برنامه ششم مصوباتی بوده که ممکن است به مباحث مالی قضات ضربه بزند. به همین جهت امید است مجلس از موضوعات مالی قضات حمایت کند. وی یکی از معضلات موجود را مسئله زندان‌‌ها دانست و افزود: یکی از راههای که می‌تواند به امنیت اجتماعی کمک کند این است که برای سارقین مسلح و حرفه‌ای و باندهای تبهکار باشد و معتادان، متکدیان، بی‌خانمان‌ها و مجرمین جرائم خرد به نحوی از زندان خارج شوند. دولت‌آبادی با اشاره به تقدیری که امروز از حجت‌الاسلام امینی معاون منابع انسانی قوه قضاییه صورت می‌گیرد، گفت: دوست ندارم طوری تصور شود که تشویق یک عده تنبیه دیگران است. دادستان تهران در پایان به افزایش 40 درصدی ورودی پرونده‌ها طی 10 سال اخیر اشاره کرد و گفت: این موضوع نشان از فشار کاری دارد که بر مجموعه ما وارد است امیدوارم حجت‌الاسلام امینی بتوانند در بخش رفع کمبود کادر اداری به ما کمک کند.

ارسال نظر: