طی ۱۱ ماهه سال گذشته رخ داد
کاهش حدود ۷ درصدی مرگ های ناشی از سوختگی
سازمان پزشکی قانونی کشور از کاهش ۶.۷ درصدی تلفات ناشی از سوختگی در کشور از ابتدای فروردین تا پایان بهمن ۹۴ خبرداد.
به گزارش « نسیم آنلاین » به نقل از سازمان پزشکی قانونی، طی این مدت یک هزار و 565 تن بر اثر سوختگی در کشور جان خود را از دست دادند که 857 تن از این شمار ، مرد و 708 تن زن بودند؛ این در حالی است که تعداد مردان فوت شده بر اثر سوختگی در مدت مشابه سال قبل از آن 842 و تعداد زنان 836 تن بود.
تهران دارای بیشترین تعداد مرگ ها براثر سوختگیبر اساس این گزارش در این مدت استانهای تهران با 241، اصفهان با 171، خراسان رضوی با 142 فوتی بیشترین و استانهای سمنان و چهارمحال و بختیاری هر کدام با یک، قم و خراسان شمالی هر کدام با 5 و گلستان و کهگیلویه و بویراحمد هر کدام با 7 فوتی کمترین آمار تلفات ناشی از سوختگی را داشته اند.
رشد 18 درصدی سوختگی در بهمن ماهدر گزارش پزشکی قانونی آمده است هر چند در مجموع 11 ماه، کاهش 6.7 درصدی مرگ های ناشی از سوختگی، چشمگیر بود اما در بهمن ماه، این مرگ ها با افزایش مواجه شد و از 135 تن در بهمن 93 به 160 تن در بهمن 94 رسید، این میزان افزایش برابر با 18.5درصد است.