تکذیب آزادی متهمان حادثه قطار سمنان

کدخبر: 2077533

دادستان سمنان افزود: اخیراً یکی از خبرگزاری‌ها به نقل از مدیرکل راه‌آهن شمال خبری را منتشر کرده بود که ۴ متهم این پرونده آزاد شده‌اند که من این خبر را تکذیب می‌کنم.

به گزارش « نسیم آنلاین »، قاضی آسیابی در گفتگو با فارس در خصوص آخرین وضعیت پرونده حادثه سمنان گفت: هنوز نظریه کمیسیون بررسی سوانح راه‌آهن به دست ما نرسیده است.

وی افزود: اخیراً یکی از خبرگزاری‌ها به نقل از مدیرکل راه‌آهن شمال خبری را منتشر کرده بود که 4 متهم این پرونده آزاد شده‌اند که من این خبر را تکذیب می‌کنم.

دادستان سمنان تصریح کرد: هر 4 متهم با قرار تأمین کیفری همچنان در بازداشت به سر می‌برند و تحقیقات ادامه دارد.

وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی نظریه کمیسیون بررسی سوانح راه‌آهن واصل می‌شود، گفت: احتمال دارد طی 48 ساعت آینده این نظریه به ما واصل شود.

ارسال نظر: