فاطمه رهبر: کارت زرد مجلس به وزیر کشور اعتراض به وضعیت عفاف و حجاب در جامعه بود

کدخبر: 906182

رئیس فراکسیون زنان مجلس در نشست دبیران ستاد مرکزی صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی: باید برای امر عفاف و حجاب بودجه پیش بینی شود؛ وزارت کشور نظارتش را بیشتر کند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، فاطمه رهبر با تاکید بر اینکه بحث عفاف و حجاب موضوعی سیاسی است و آن را باید جدی گرفت، اظهارداشت: بر اساس گزارشات رسیده قرار بود تا یکم تیرماه در چند نقطه کانونی در این زمینه شورش شود و این نشان دهند سیاسی بودن مساله عفاف و حجاب است.

وی با بیان اینکه تنها موسسه‌ای که ژورنال لباس مد اسلامی دارد خانمی است که 67 مدل لباس را ارائه کرده است ، افزود: متاسفانه از این تعداد 16 مدل آن دکمه ندارد و جای تاسف است که تنها موسسه‌ای که اولین مجوز را در این رابطه دارد اینچنین باشد.

وی در ادامه با انتقاد نسبت به این موضوع نیز که برخی معتقدند ساپورت و تنیک را به دلیل اینکه در حریم خصوصی استفاده می‌شود نمی‌توان فروش آن راممنوع کرد، گفت: این در حالی است که مانتوهای بدون آستین که مخصوص حریم خصوصی نیست هم بفروش می‌رسد و باید نظارت‌ها در این رابطه افزایش داد.

نایب رئیس کمیسون فرهنگی مجلس در رابطه با طرح محرم سازی مدارس گفت: باید خیرین مدرسه ساز را مجاب کرد که مدارس دخترانه را محفوظ کند چرا که و تحقق این موضوع موجب تخلیه روحیه دانش آموزان نوجوان دختر می‌شود.

ارسال نظر: