مسابقات دو و میدانی معلولان آسیا و اقیانوسیه - امارات

سه طلا و دو نقره دیگر برای نمایندگان ایران

کدخبر: 2016817

دومین روز از مسابقات دوومیدانی معلولان آسیا و اقیانوسیه در امارات با کسب سه طلا و دو نقره توسط نمایندگان کشورمان پیگیری شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین، در ماده پرتاب وزنه بانوان کلاس F52/55 مرضیه صدقی با ثبت رکورد 6 متر و 53 سانتیمتر به عنوان قهرمانی دست رسید و سومین نشان طلای کاروان ایران را از آن خود کرد.

در فینال دوی 200 متر کلاس T47 احمد اُجاقلو با ثبت رکورد 22 ثانیه و 58 صدم ثانیه به عنوان قهرمانی دست یافت و پس از او نمایندگان هند و چین به ترتیب دوم و سوم شدند.

آرش خسروی نیز در دوی 400 متر کلاس T12 با رکورد 57 ثانیه و 98 صدم ثانیه پس از نماینده تایلند در جایگاه دوم ایستاد و نایب قهرمان شد و جایگاه سوم نیز به نماینده هند رسید.

در ماده پرتاب نیزه بانوان کلاس F34 مریم سلطانی با رکورد 16 متر و 21 سانتیمتر به عنوان قهرمانی دست یافت. فائزه کرمانی، دیگر نماینده کشورمان در این ماده بود که با رکورد 13 متر و 97 سانتی متر به عنوان نایب قهرمانی رسید.

تیم ملی دوومیدانی معلولان کشورمان با 29 ورزشکار (23 مرد و 6 زن) در رقابت‌های قهرمانی آسیا و اقیانوسیه حضور یافته است. این مسابقات از 17 تا 22 اسفند ماه با حضور 250 ورزشکار از 24 کشور به میزبانی کشور امارات برپاست.

ارسال نظر: